Uite cum arata interiorul Skodei Kodiaq, primul SUV al cehilor care se lanseaza peste 2 zile

Uite cum arata interiorul Skodei Kodiaq, primul SUV al cehilor care se lanseaza peste 2 zile
  • Skoda a publicat primele fotografii cu interiorul lui Kodiaq
  • Se pot observa luminile ambientale LED, sistemul de sonorizare Canton si sistemul de infotainment de ultima generatie
  • Skoda Kodiaq va debuta pe 1 septembrie la Berlin
Distribuie pe Facebook

Cu doar doua zile inaintea debutului oficial, cehii de la Skoda au dat publicitatii primele poze si un filmulet cu interiorul noului, si primului, lor SUV.

Skoda se apropie cu pasi repezi de momentul mult asteptat, lansarea primului SUV construit de cehi. Kodiaq va fi lansat oficial pe 1 septembrie, si desi constructorul de automobile nu a dat pana acum publicitatii poze oficiale cu exteriorul modelului, le da acum pe primele cu interiorul.

Noul Kodiaq vine cu un spatiu interior mare, pasagerii avand la dispozitie nu mai putin de 720 de litri in configuratia standard cu 5 scaune. Daca ultimul rand de scaune este pliat, spatiul creste la, atentie...2,065 litri. Pentru prima data in istoria sa, Skoda ofera odata cu acest SUV si posibilitatea de a alege o configuratie cu 7 locuri, contra-cost desigur.

Interiorul Skodei Kodiak

Design-ul habitaclului este unul caracteristic Skoda, dar ceea ce ne atrage imediat atentia este sistemul de infotainment de ultima generatie, care este dealtfel si piesa de rezistenta a bordului.

Interiorul Skodei Kodiak

Aceste fotografii ne arata cel mai probabil nivelul de echipare Style care vine printre altele cu lumina ambientala LED, sistemul de sonorizare Canton si pedale cu finisaj metalic. Avand in vedere turometrul care urca pana la 6.000 de rotatii pe minute, tindem sa credem ca avem de-a face cu motorizarea TDI de 2.0 litri care isi transmite puterea celor 4 roti prin intermediul unei cutii manuale cu 6 rapoarte.

Aceasta motorizare vine in doua configuratii de putere, cea mai slaba avand 150 de cai si 340 de Nm cuplu, iar varful de gama dezvoltand 190 de cai putere si 400 Nm cuplu. In timp ce prima este disponibila in varianta standard cu tractiune pe fata si doar optional cu tractiune integrala, cea de-a doua varianta este vanduta exclusiv in compania tractiunii integrale.

Interiorul Skodei Kodiak

SUV-ul de 4.7 metri bazat pe conceptul VisionS, prezentat in cursul acestui an la Salonul Auto de la Geneva, este un teren cu totul nou pentru constructorul ceh de automobile. Printre noutatile pe care le aduce este configuratia cu 7 locuri, despre care am precizat mai sus, dar si un volan incalzit, optiune nemaintalnita pana acum in niciun nivel de echipare al celor de la Skoda.

Kodiaq are un program incarcat, astfel ca dupa debutul oficial de la Berlin de peste doua zile, acesta va calatori spre Paris la sfarsitul acestei luni pentru a putea fi admirat in cadrul Salonului Auto. SUV-ul celor de la Skoda va ajunge cel mai probabil in showroom-uri la finalul anului 2016 sau la inceputul anului viitor.

Distribuie pe Facebook
mai multe