Un BMW X6 pentru toate buzunarele. Uite cum arata pe viu primul SUV Coupe de la Volkswagen!

Un BMW X6 pentru toate buzunarele. Uite cum arata pe viu primul SUV Coupe de la Volkswagen!
  • Volkswagen pregateste lansarea primului sau SUV Coupe
  • Noul Atlas Cross Sport a fost surprins recent complet necamuflat
  • Gama de motorizari va include cel mai probabil si un VR6
Distribuie pe Facebook

Versiunea de serie a conceptului Atlas Cross Sport a fost surprinsa complet necamuflata, punand astfel capat tuturor misterelor care inca planau deasupra primului SUV Coupe de la Volkswagen.

Lansata chiar in ultima parte a lunii noiembrie, in cadrul Salonului Auto International de la Guangzhou, noua Skoda Kodiaq GT nu va mai reprezenta pentru mult timp unica optiune a Grupului VW in ceea ce priveste SUV-urile cu alura de Coupe si pret pentru (aproape) toate buzunarele.

Un astfel de produs pregateste inclusiv compania Volkswagen, modelul cu pricina fiind deja prezentat sub forma de concept car in urma cu mai bine de jumatate de an, cu ocazia evenimentului New York International Motor Show.

VW Atlas Cross Sport

VW Atlas Cross Sport

Zilele acestea, versiunea de serie a celebrului VW Atlas Cross Sport a fost surprinsa complet necamuflata pe strazile din China, masina in cauza punand capat tuturor misterelor care inca mai planau deasupra primului SUV Coupe din istoria de peste opt decenii a companiei germane cu sediul in Wolfsburg.

Asa cum era de asteptat, noul model vine cu o alura ceva mai sportiva decat in cazul Atlas-ului normal, lucru care se observa cel mai bine in partea din spate a caroseriei, acolo unde a fost modificata inclusiv linia plafonului.

Imagini de la interiorul noului Atlas Cross Sport nu avem de niciun fel, insa este de asteptat ca primul SUV Coupe din istoria companiei Volkswagen sa imprumute nu doar aspectul variantei normale, ci si elementele de ordin tehnologic - precum celebrele instrumente de bord digitale, de exemplu.

Cat despre motorizarea ascunsa sub capota, propulsia va fi asigurata initial de un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de doi litri, urmand ca lista cu optiuni disponibile sa fie ulterior completata cu un VR6 de 2.5 litri.

VW Atlas Cross Sport

Distribuie pe Facebook
mai multe