Un BMW X6 pentru toate buzunarele: Volkswagen lanseaza in Europa SUV-ul Coupe pe care si-l permite oricine

Un BMW X6 pentru toate buzunarele: Volkswagen lanseaza in Europa SUV-ul Coupe pe care si-l permite oricine
  • Un BMW X6 pentru toate buzunarele: Volkswagen lanseaza in Europa SUV-ul Coupe pe care si-l permite oricine
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, conform primelor informatii si detalii date publicitatii
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, conform primelor informatii si detalii date publicitatii.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproximativ 12 luni, in cea de-a doua parte a primaverii anului 2020, primul Volkswagen comercializat sub denumirea de Nivus a reusit sa impresioneze o lume intreaga. Atat prin design-ul atragator al caroseriei, cat si prin tehnologiile moderne din cabina, un alt punct de atractie reprezentandu-l pretul.

Oferit, initial, doar clientilor din America de Sud, respectivul SUV cu alura de Coupe va ajunge, curand, si pe Batranul Continent.

Primul Volkswagen comercializat sub denumirea de Nivus isi va face aparitia in showroom-urile europene chiar pe parcursul lunilor urmatoare, inainte de sfarsitul anului curent, alaturi de un nume complet nou: Taigo. Cat despre suma minima de achitat, pretul de pornire nu reprezinta, la momentul de fata, decat o foarte mare necunoscuta.

Se cunoaste, in schimb, ca respectivul SUV cu alura de Coupe va oferi faruri cu LED in standard, fara costuri suplimentare.

Intr-un final, primul Volkswagen comercializat sub denumirea de Taigo se va mai putea lauda si cu o gama de motorizari formata din unitati turbo pe benzina, dar si cu un cockpit complet digital, plus nenumarate sisteme de asistenta. Productia se va derula in Spania, la Pamplona, acolo unde mai sunt asamblate atat Polo, cat si T-Cross.

Volkswagen Taigo - Schite oficiale

Volkswagen Taigo - Schite oficiale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2021