Un BMW X6 pentru toate buzunarele: Volkswagen lanseaza SUV-ul Coupe pe care si-l permite oricine. Cum arata in realitate

Un BMW X6 pentru toate buzunarele: Volkswagen lanseaza SUV-ul Coupe pe care si-l permite oricine. Cum arata in realitate
  • Un BMW X6 pentru toate buzunarele
  • Volkswagen lanseaza SUV-ul Coupe pe care si-l permite oricine
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii nu vor avea la dispozitie decat doua motoare mari si late - ambele turbo, ambele pe benzina.

Surprins complet necamuflat inca de la sfarsitul lunii mai, in urma cu mai bine de zece saptamani, mult anticipatul Volkswagen Taigo a renuntat de curand, chiar zilele trecute, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Programat sa isi faca aparitia pe strazi abia de anul viitor, noul SUV cu alura de Coupe si pret accesibil e construit pe aceeasi arhitectura MQB-A0 precum actualul Polo VI, daca mai trebuia cumva precizat.

Lunga de numai 4.266 de milimetri si inalta de doar 1.494 de milimetri, respectiva masina iese in evidenta printr-un design extrem de familiar, atat reteta specifica departamentului exterior, cat si meniul de la interior avand ca sursa principala de inspiratie versiunea destinata pietei sud-americane.

Asa cum mentionam si anterior, mult anticipatul Volkswagen Taigo isi intampina clientii alaturi de doua motorizari turbo, ambele pe benzina. Intr-o alta ordine de idei, noul SUV cu alura de Coupe a pregatit, pentru inceput, un propulsor 1.0 TSI cu 95 CP si transmisie manuala in cinci rapoarte, in timp ce varianta de top dispune de un 1.5 TSI de 150 CP, acompaniat de o cutie manuala cu sase trepte ori, optional, o automata DSG.

Nota de plata nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister, insa respectiva masina se mai poate lauda si cu diferite dotari de top, precum faruri cu matrice de LED-uri, sistem de rulare autonoma Level 2, instrumente de bord digitale, display central cu diagonala de pana la 9.2 inch s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 August 2021