Un nou Mercedes S-Class va fi prezentat oficial chiar in cursul lunii viitoare

Un nou Mercedes S-Class va fi prezentat oficial chiar in cursul lunii viitoare
  • Un nou Mercedes S-Class va fi prezentat oficial in cursul lui aprilie
  • Limuzina germana promite numeroase imbunatatiri tehnice si tehnologice
  • Modificarile vor continua la nivelul pachetului vizual interior / exterior
Distribuie pe Facebook

Nava amiral a producatorului auto din Stuttgart urmeaza a primi mai multe imbunatatiri tehnice si tehnologice pentru a putea face fata provocarilor ridicate de cea de-a patra generatie a limuzinei Audi A8, programata sa debuteze la data de 11 iulie.

Anul 2017 se anunta un bun prilej pentru achizitionarea unui nou automobil de lux. Startul a fost dat de Porsche, care a profitat de editia cu numarul 87-a evenimentului Geneva International Motor Show pentru a prezenta in fata lumii intregi primul break din istoria marcii.

Pentru cei care nu vad insa nimic special la noul Panamera Sport Turismo, ei bine... Audi va lansa peste numai cateva luni - in data de 11 iulie, mai exact, urmatoarea generatie a limuzinei A8. Mai multe detalii cu privire la acest subiect sunt disponibile chiar AICI.

Exceptand cele doua modele ale Grupului Volkswagen, oferta segmentului auto de lux va mai include si o versiune imbunatatita a actualului Mercedes S-Class. Incepand de luna viitoare, potrivit informatiilor obtinute recent de publicatia britanica AutoExpress.

Conform aceleiasi surse, faceliftul aplicat navei amiral din Stuttgart va aduce in gama inclusiv un benzinar cu sase cilindri in linie. Livrat la pachet alaturi de un sistem electric de 48V, motorul in cauza promite performante de V8 cu un consum inferior de carburant.

De asemenea, versiunea imbunatatita a actualului Mercedes S-Class va mai oferi si o serie de motozari introduse odata cu ultima generatie a modelului E-Class. Printre acestea se va regasi si unitatea turbo de patru litri ce propulseaza varianta de inalta performanta E63 AMG.

Mult mai interesante se anunta insa modificarile operate la nivelul pachetului tehnologic. Multe dintre sistemele de siguranta activa oferite in premiera pe cel mai nou E-Class vor ajunge si pe nava amiral a producatorului auto din Stuttgart, alaturi de altele nou-noute.

Intr-un final, versiunea imbunatatita a actualului Mercedes S-Class va iesi in evidenta si printr-o serie de modificari estetice. Designerii germani vor merge, cel mai probabil pe schimbari subtile, insa de acest lucru ne vom convinge in cursul lunii viitoare, dupa cum spuneam si anterior.

Mercedes S-Class Facelift - Poze Spion

Mercedes S-Class Facelift - Poze Spion

Mercedes S-Class Facelift - Poze Spion

Mercedes S-Class Facelift - Poze Spion

Mercedes S-Class Facelift - Poze Spion

Mercedes S-Class Facelift - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes S-Class Facelift - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2017