Urmatoarea masina pe care japonezii de la Mitsubishi o vor lansa pe piata din Europa va fi doar o Dacia rebranduita

Urmatoarea masina pe care japonezii de la Mitsubishi o vor lansa pe piata din Europa va fi doar o Dacia rebranduita
  • Urmatoarea masina pe care japonezii de la Mitsubishi o vor lansa pe piata din Europa...
  • ... va fi doar o Dacia rebranduita
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala va avea loc abia in toamna anului viitor, conform celor mai recente informatii si detalii date publicitatii.

Celebra masina comercializata de Mitsubishi sub denumirea de Colt este pe cale sa revina pe strazile Europei. O noua generatie a subcompactei ce nu se mai vinde din 2013 va debuta in urmatoarele 17 - 19 luni, anunta un comunicat de presa publicat recent.

Din pacate, gama de motorizari nu reprezinta, pentru moment, decat un mister si o necunoscuta de proportii, insa o imagine oferita zilele acestea de japonezi scoate la iveala un hatchback cu logo-ul Hybrid EV la nivelul lateralului.

Prin urmare, cumparatorii vor avea la dispozitie si o varianta electrificata, anumite voci sugerand ca respectiva versiune va combina un benzinar aspirat de 1.6 litri cu doua motoare electrice. Astfel rezultand un total de 145 de cai putere, dupa cate se pare.

Fabricata in Turcia, urmatoarea generatie a subcompactei japoneze va beneficia de aceeasi arhitectura CMF-B folosita si de Renault Clio, si de Nissan Micra, si de Dacia Sandero, daca mai era cumva necesara o asemenea precizare.

Asa se face ca noua masina comercializata de Mitsubishi sub denumirea de Colt se va bucura de numeroase sisteme de siguranta activa, printre care si pilot automat adaptiv si franare autonoma de urgenta. Si asistent pentru monitorizarea unghiului mort.

Mitsubishi Colt - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2022