Urmatoarea ta Dacie Logan va fi o berlina cu alura de coupe si motor Euro 7

Urmatoarea ta Dacie Logan va fi o berlina cu alura de coupe si motor Euro 7
  • Dacia lucreaza la urmatoarea generatie a celebrului Logan
  • Noua masina de la Mioveni va debuta oficial chiar anul acesta
  • Ultima serie de zvonuri anunta alura de coupe si motor Euro 7
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie a celebrei masini de la Mioveni se va mai putea lauda, totodata, si cu un sistem de franare autonoma de urgenta, plus asistent pentru monitorizarea unghiului mort.

Nu ai luat niciodata in calcul ideea de a cumpara o Dacie Logan cu 0 km la bord? Ei bine, sansele ca aceasta situatie sa se schimbe pe viitor sunt extrem de mari.

Programata sa debuteze oficial chiar inainte de sfarsitul anului 2020, cea de-a treia generatie a celebrei masini de la Mioveni va miza pe un design complet nou la nivel de caroserie, ce va culmina cu o linie alungita a plafonului, in stilul actualelor coupe-uri cu patru usi / fastback-uri in cinci portiere.

Mai incapatoare ca oricand multumita lungimii mai mari cu cativa milimetri, viitoarea Dacie Logan va impresiona la interior inclusiv prin elementele...

... de ordin tehnologic pe care le va oferi fie in standard, fie doar optional. Printre acestea se va numara si un display central de dimensiuni generoase, pozitionat in partea superioara a plansei de bord, ce va fi impartit de cea de-a treia generatie a celebrei masini de la Mioveni cu urmatorul Sandero.

Acum, daca vine vorba despre reteta tehnica a noii Dacii Logan, toate informatiile neoficiale anunta prezenta unei versiuni low-cost a platformei de Clio V.

Sub capota, in schimb, cea de-a treia generatie a celebrei masini de la Mioveni va miza inclusiv pe clasicele motorizari turbo 1.0 TCe si 1.5 dCi, din 2023 clientii avand posibilitatea de a opta si pentru un sistem de propulsie micro-hibrid. Compatibil cu normele de populare Euro 7, scrie publicatia L'Argus.

De altfel, seria surprizelor pregatite de viitoarea Dacie Logan va cuprinde si franare autonoma de urgenta, plus camera Multiview si monitorizare unghi mort.

Dacia Logan 3 - Poze spion

Dacia Logan 3 - Poze spion

Sursa Foto: Motorbox

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Dacia Logan 3 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Mai 2020