Va fi cea mai ieftina masina de la Mercedes. Lansarea oficiala are loc peste doar cateva zile

Va fi cea mai ieftina masina de la Mercedes. Lansarea oficiala are loc peste doar cateva zile
  • Mercedes anunta lansarea iminenta a noului A-Class
  • Automobilul german debuteaza oficial pe 2 februarie
  • Prima imagine oficiala arata o parta frontala a la CLS
Distribuie pe Facebook

In ciuda pretului sau accesibil, viitorul automobil al companiei din Stuttgart va oferi mai multe sisteme si tehnologii regasite in mod normal pe limuzina S-Class.

Au mai ramas doar cateva zile pana la relansarea gamei A-Class, cea mai ieftina masina de la Mercedes. Potrivit ultimelor informatii oficiale, noua generatie a compactei germane va debuta in premiera mondiala chiar la sfarsitul saptamanii viitoare, pe data de 2 februarie.

Prima imagine exterioar a modelului care concureaza cu Audi A3 si BMW Seria 1 scoate la iveala o parte frontala restilizata, cu detalii imprumutate de la proaspat lansatul CLS Mk3. Iar acum ne referim in special la forma luminilor de zi cu tehnologie LED, dar si a grilei radiatorului.

Nu la fel de multe putem spune si despre partea posterioara a caroseriei in cinci portiere care, cel mai probabil, va bifa o evolutie comparativ cu generatia actuala. Sau asa reiese din aceste fotografii spion, ce surprind noul Mercedes A-Class... complet necamuflat.

Cu toate schimbarile la vedere a fost pozat si interiorul, chiar de oamenii companiei germane. Care, totodata, au tinut sa publice un comunicat de presa ce confirma zvonurile potrivit carora viitoarea masina de clasa compacta va prelua anumite sisteme si tehnologii de la limuzina S-Class.

Un astfel de exemplu il reprezinta configuratia cu doua display-uri la nivelul panoului de bord, folosite pentru afisarea si accesarea tuturor informatiilor / comenzilor. De altfel, urmatoarea generatie a modelului Mercedes A-Class se va putea conduce aproape de una singura.

Sub capota, compacta companiei germane, care concureaza cu Audi A3 si BMW Seria 1, printre altele, va oferi o gama variata de motorizari pe benzina si motorina. Unele dintre acestea vor avea ca sursa de provenienta gama Renault, dupa cum am tot precizat de-a lungul timpului.

Intr-un final, daca mai era nevoie de spus, cea de-a patra generatie a modelului A-Class va marca o premiera absoluta si in dreptul versiunilor de caroserie disponibile. Pentru prima oara, cea mai ieftina masina de la Mercedes va fi comercializata si intr-o varianta sedan.

Mercedes A-Class - Teaser Oficial

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2018