Vesti bune pentru fanii Audi A3. Cand se lanseaza noua generatie si ce schimbari propune

Vesti bune pentru fanii Audi A3. Cand se lanseaza noua generatie si ce schimbari propune
  • Audi urmeaza sa lanseze noua generatie A3 spre finalul lui 2018
  • Va putea fi achizionat de-abia in 2019
  • Este dezvoltat pe platforma modulara MQB
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, noua generatie Audi A3 va fi lansata spre finalul anului viitor, inainte de a debuta pe piata in 2019. Gama de motorizari ramane inca necunoscuta, insa cel mai probabil versiunea plug-in hybrid e-tron va exista in continuare.

Printre lansarile noilor modele si testarea noului varf de gama Q8 pe legendarul Nurburgring Nordschleife, inginerii constructorului german de automobile isi gasesc timp sa lucreze si la noua generatie A3.

Audi A3 1.8T S-line

Este inca devreme sa vorbim despre design-ul exterior sau interior, insa potrivit britanicilor de la AutoExpress, compacta va fi dezvoltata pe platforma MQB a Grupului Volkswagen, ceea ce va insemna din start un ampatament marit, mai mult spatiu interior, in special pentru pasagerii din spate, dar si prezenta unor tehnologii de ultima generatie.

Audi A3 1.8T S-line

Mai exact, noul A3 ar urma sa imprumute mai multe tehnologii aparute la jumatatea anului 2015 pe noua generatie A4, printre care sistemul Virtual Cockpit, posibilitatea de incarcare wireless a smartphone-urilor sau existenta unui hotspot Wi-Fi, dar si numeroase sisteme de siguranta active sau pasive de care va beneficia viitorul A8.

Audi A3 1.8T S-line

Asa cum spuneam si putin mai sus, gama de motorizari ramane deocamdata un mister. Primele zvonuri vorbesc totusi despre posibilitatea de pastrare a versiunii plug-in hybrid A3 e-tron, dar si de lansarea unui micro-hibrid care urmeaza sa fie propulsat de un sistem dezvoltat de gigantul german Volkswagen.

Audi A3 1.8T S-line

Cat despre data lansarii oficiale, Audi este asteptat sa prezinte oficial noul A3 spre finalului anului viitor, acesta urmand sa poata fi achizionat de-abia in 2019. Aceste informatii vin la scurt timp dupa ce marii rivali de la BMW au anuntat ca viitorul Seria 3 va renunta la tractiunea spate si la gama de motorizari cu sase cilindrii.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi A3 1.8T S-line
mai multe