Vesti proaste pentru Porsche 911. Mercedes a ieftinit modelul AMG GT si l-a facut mai puternic

  • Mercedes a renuntat la versiunea AMG GT S
  • Versiunea de baza AMG GT este mai puternica cu 55 CP
  • Preturile de pornire sunt acum mai mici
Distribuie pe Facebook

Odata cu lansarea noului AMG GT R Black Series, Mercedes a facut unele modificari in gama AMG GT. Versiunea de baza a devenit mai puternica si mai accesibila iar varianta AMG GT S a fost eliminata.

Constructorul german de automobile a lansat recent modelul AMG GT R Black Series, considerat a fi cel mai puternic Mercedes din toate timpurile. In acelasi timp, nemtii au facut si unele modificari in gama modelului care concureaza cu Porsche 911 iar versiunea AMG GT S a disparut.

Mercedes-AMG GT

Noua componenta arata cam asa: AMG GT, AMG GT C, AMG GT R, AMG GT R Pro si ultimul, dar nu cea din urma, AMG GT R Black Series.

Vestea buna este ca versiunea de baza AMG GT a primit mai multa putere si a devenit mai accesibila. Intai de toate, motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri dezvolta acum 530 de cai putere (+55) iar pretul de pornire pe piata din Germania este de 119.079 euro pentru versiunea Coupe si 130.679 euro pentru Roadster.

Mercedes-AMG GT

Totodata, suspensia adaptiva AMG Ride Control, diferentialul spate controlat electronic, modul de condus Race si franele cu discuri din material compozit sunt acum standard pe toate versiunile modelului AMG GT.

Clientii care opteaza pentru pachetul Dynamic Plus vor primi, fara vreun cost suplimentar, si directia integrala.

Mercedes-AMG GT

Apoi, modelele AMG GT Coupe si AMG GT Roadster pot fi comandate si alaturi de pachetul Night Edition. Acesta include pachetul exterior AMG Night Package, etriere negre, grila frontala finisata in negru, faruri innegrite, jante specifice, plafon din fibra de carbon pentru Coupe sau din material textil negru pentru Roadster, scaune AMG Performance, volan AMG imbracat in microfibra Dinamica, tapiterie din piele Nappa neagra si ornamente negre.

Mercedes-AMG GT

Paleta de culori include urmatoarele nuante: Obsidian Black Metallic, Selenite Grey Metallic si Designo Graphite Grey Magno.

Primele exemplare imbunatatite sunt asteptate sa ajunga in reprezentante incepand cu luna noiembrie.

Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes-AMG GT
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2020