Fostul inginer sef al diviziei BMW M lanseaza un nou hot-hatch pe piata

Fostul inginer sef al diviziei BMW M lanseaza un nou hot-hatch pe piata
  • Fostul inginer sef al diviziei BMW M lanseaza un nou hot-hatch pe piata
  • Modelul asteptat intreaga suflare a pasionatilor ofera pana la 280 CP
  • Pachetul disponibil in cazul de fata cuprinde inclusiv o cutie DCT
Distribuie pe Facebook

Cum arata, dar si cat de performant este modelul asteptat intreaga suflare a pasionatilor, aflam chiar din randurile urmatoare.

Proiectul fostului inginer sef al diviziei BMW M, Albert Biermann, primul hot-hatch din istoria companiei Hyundai a primit - la mai bine de trei ani de la debutul sau public si oficial - nenumarate modificari de ordin tehnic si estetic.

Urmand sa ajunga in showroom-urile companiei de pe continentul european chiar la inceputul anului viitor, noul i30 N Facelift gazduieste in continuare, sub capota, un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri.

Hyundai i30 N Facelift

Meniul standard debuteaza cu un set de valori maxime format din aproximativ 250 CP si 353 Nm - livrat exclusiv rotilor de pe puntea fata, prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Acelasi Hyundai i30 N Facelift mai poate fi comandat si intr-o versiune sinonima cu un total de 280 CP, plus 392 Nm, pe care soferul il va controla fie, din nou, printr-o transmisie manuala, fie cu ajutorul unei automate cu dublu ambreiaj.

In cel din urma caz, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora devine realitate dupa doar 5.9 secunde, in timp ce viteza maxima nu depaseste 250 de kilometri pe ora - indiferent varianta aleasa de cumparator si ale sale valori maxime.

Din punct de vedere estetic, proaspat lansatul i30 Facelift preia schimbarile aduse de Hyundai gamei i30 si le ofera intr-o formula mult mai sportiva, cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, volan cu design in trei spite si altele in prim plan.

Hyundai i30 N Facelift

Hyundai i30 N Facelift

Hyundai i30 N Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Hyundai i30 N Facelift
mai multe