Vine in Europa sa se bata cu masina construita la Craiova. Cum arata in realitate

Vine in Europa sa se bata cu masina construita la Craiova. Cum arata in realitate
  • Vine in Europa sa se bata cu masina construita la Craiova
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturi pornesc de la putin peste 17.200 de euro insa, pentru o perioada limitata de timp, clientii vor primi o reducere de pana la 5.479 de euro.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul primaverii anului curent, prima generatie a gamei comercializate de compania Hyundai sub denumirea de Bayton stie - cu siguranta, cum sa atraga toate atentia asupra sa. Privita de la exterior spre interior, noua masina se remarca numaidecat prin design-ul nonconformist specific caroseriei - cu luminile de zi pozitionate in imediata apropiere a capotei, deasupra farurilor, nenumarate linii proeminente la nivelul profilului lateral, dar si un set de stopuri verticale accesorizate cu o banda orizontala de LED-uri.

De cealalta parte a portierelor - in cabina, seria vestilor bune debuteaza cu setul de doua display-uri instalate in partea superioara a plansei de bord, cu unul utilizat la afisarea instrumentelor digitale, iar celelalt destinat sistemului de infotainment de ultima ora, si continua cu gurile de ventilatie a la i20, care lasa impresia ca se intind pe toata latimea acesteia.

Daca vine vorba, in schimb - despre motorizarile puse la dispozitia clientilor, prima generatie a gamei comercializate de compania Hyundai sub denumirea de Bayton este disponibila, pe piata din Romania, doar alaturi de doua benzinare mari si late. Intr-o alta ordine de idei, noua masina a pregatit atat un 1.2 aspirat cu 84 de cai si o cutie manuala cu cinci rapoarte, cat si un 1.0 turbo cu tehnologie MHEV, ~100 de cai si transmisie manuala in sase trepte de viteza sau, optional, automata cu sapte rapoarte si, daca te intrebai cumva, dublu ambreiaj.

Nota de plata, dupa cum precizam si anterior, porneste de la putin peste 17.200 de euro insa, pentru o perioada limitata de timp, importatorul local ofera o reducere in valoare totala de pana la 4.869 sau chiar 5.479 de euro, in functie de sistemul de propulsie pentru care cumparatorul a optat, conform ultimelor informatii si detalii oficiale oferite publicului larg.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2021