Volkswagen a ieftinit deja noul Arteon Facelift. Modelul german se vinde acum cu aproape 5.000 de euro mai putin

Volkswagen a ieftinit deja noul Arteon Facelift. Modelul german se vinde acum cu aproape 5.000 de euro mai putin
  • Volkswagen a ieftinit deja noul Arteon Facelift
  • Modelul german se vinde acum cu aproape 5.000 de euro mai putin
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in standard ramane, in schimb, neschimbat: farurile cu LED, jantele pe 18 inch, dar si climatizarea cu reglare a temperaturii pe trei zone sunt oferite, in continuare, fara costuri suplimentare.

Unul dintre cele mai bune lucruri care s-au intamplat anul acesta, mult anticipatul Volkswagen Arteon Facelift a fost lansat si pe piata din Romania la inceputul lunii septembrie, la un pret de pornire de 39.293 de euro. Introducerea recenta a unei noi variante de baza a facut insa ca nota minima de achitat sa coboare cu aproape 5.000 de euro.

Comercializata sub indicativul 1.5 TSI Elegance, in schimbul unei sume de 34.778 de euro, inainte de selectarea unor dotari si echipamente optionale, respectiva versiune entry-level a modelului german gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.498 de centimetri cubi.

Volkswagen Arteon Facelift

Volkswagen Arteon Facelift

Pachetul specific celui mai accesibil Volkswagen Arteon Facelift al momentului continua cu o putere maxima de 150 de cai, livrata exclusiv rotilor de pe puntea fata. Atat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cat si valoarea din dreptul vitezei de top raman doua dintre misterele covarsitoare ale configuratiei cu pricina.

Stim, in schimb, ca modelul german isi va intampina cumparatorii alaturi de meniu standard extrem de bogat, farurile cu LED, jantele pe 18 inch, dar si climatizarea cu reglare a temperaturii pe trei zone, cutia manuala in sase rapoarte, instrumentele de bord digitale sau pilotul automat adaptiv fiind oferite fara costuri suplimentare.

O noua varianta de baza a fost introdusa, de asemenea, si in reteta caracteristica primului Volkswagen Arteon Shooting Brake din istorie, respectiva versiune entry-level 1.5 TSI Elegance coborand pretul de pornire cu peste 4.500 de euro. Sau, mai precis, de la 40.221 de euro la 35.708 euro, potrivit configuratorului de pe site-ul importatorului local.

Volkswagen Arteon Shooting Brake

Volkswagen Arteon Shooting Brake

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (98) Poze Volkswagen Arteon Shooting Brake
mai multe