Volkswagen a ieftinit deja noul Golf 8. Cat costa acum in Romania cea mai asteptata masina a anului

  • Volkswagen a ieftinit deja cea de-a opta generatie a legendarului Golf 8
  • Cea mai asteptata masina a anului porneste acum de la 19.153 de euro
  • Cel mai ieftin model vandut in Romania ofera un motor 1.0 TSI de 110 CP
Distribuie pe Facebook

Pilotul automat adaptiv, jantele din aliaj pe 16 inch, dar si blocurile optice cu tehnologie LED sunt standard.

Lansat pe piata din Romania chiar la sfarsitul lunii trecute, noul Volkswagen Golf 8 poate fi comandat acum si intr-o versiune 1.0 TSI. Comercializata la preturi incepand de la 19.153 de euro, aceasta vine cu 110 cai putere pe puntea fata.

Potrivit configuratorului oficial, dotarea standard cuprinde pilot automat adaptiv, jante pe 16 inch, plus blocuri optice cu tehnologie LED.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite si cutia manuala in sase rapoarte, instrumentele de bord digitale ori franarea autonoma de urgenta. Lista respectiva continua cu sistemul Air Care Climatronic si display-ul central de 20.3 centimetri.

Optional, clientii celui mai ieftin Volkswagen Golf de generatie a opta pot pota pentru o nuanta exterioara metalizata sau chiar perlata...

... dar si pentru jante din aliaj pe 17 inch, de exemplu. La cresterea notei de plata vor contribui insa si farurile cu matrice de LED-uri, camera video pentru marsarier, trapa panoramica cu actionare electrica, scaunele fata si spate incalzite etc.

Dupa cum precizam si anterior, oferta in materie de motorizari mai include si un 1.5 TSI de 130 CP, care porneste de la 30.303 euro.

Meniul continua cu un sistem de propulsie micro-hibrid 1.5 eTSI de 150 CP si (un minimum) de 23.390 de euro, in timp ce fanii unitatilor TDI au la dispozitie un 2.0 TDI. Cu doar 116 CP (de la 21.878 euro) sau, din nou, 150 CP (27.300 euro).

In viitor, clientii noului Volkswagen Golf 8 vor putea opta si pentru diferite variante de inalta performanta, printre care si GTD ori R.

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Volkswage Golf 8 - Start vanzari
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Februarie 2020