VW anunta, in sfarsit, masina asteptata de fanii TDI. Cand se lanseaza noul Golf 8 GTD

VW anunta, in sfarsit, masina asteptata de fanii TDI. Cand se lanseaza noul Golf 8 GTD
  • Volkswagen anunta debutul noului Golf GTD
  • Hot-hatch-ul diesel se lanseaza in martie
  • Motorul 2.0 TDI este asteptat sa ofere 200 CP
Distribuie pe Facebook

Un propulsor cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri ar trebui sa-i confere hot-hatch-ului diesel o putere maxima de 200 de cai.

Anuntat oficial inca de la finele anului trecut si disponibil deja la vanzare pe piata din Romania, noul Volkswagen Golf 8 se pregateste de intampinarea primei sale variante de performanta. Anticipat de o imagine teaser a partii frontale, modelul comercializat alaturi de indicativul GTD propune cateva elemente proaspete de design, printre care si un spoiler cu prize uriase de aer.

Un alt punct principal de atractie, care separa aceasta versiune de echiparile inferioare, consta in banda iluminata cu LED-uri ce uneste blocurile optice.

Inutil de mentionat, acelasi Volkswagen Golf 8 GTD va mai oferi la nivel de exterior si un set special de jante, plus o evacuare cu doua tobe de esapament. La interior, modelul de performanta cu motor diesel sub capota ar trebui sa se remarce inclusiv printr-un volan cu design in trei spite, o pereche de scaune sport pentru ocupantii locurilor fata, dar si instrumente de bord digitale cu aspect regandit.

Revenind la propulsorul 2.0 TDI, cele mai recente zvonuri vorbesc despre o putere maxima de 200 de cai, ceea ce ar reprezenta o crestere de...

... aproximativ 16 CP comparativ cu generatia actuala a celebrei variante de performanta. In compania cutiei automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, noul Volkswagen Golf 8 GTD ar trebui sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, astfel, intr-un timp mai mic de sapte secunde si jumatate, care este specific modelului de 184 de cai putere, lansat pe piata acum mai bine de cinci ani.

Noul VW Golf GTD - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe