Noul GOLF R, in cele mai clare imagini de pana acum. Fa cunostinta cu hot-hatch-ul de 333 CP!

Noul GOLF R, in cele mai clare imagini de pana acum. Fa cunostinta cu hot-hatch-ul de 333 CP!
  • Noul Volkswagen Golf R a fost surprins complet necamuflat
  • Hot-hatch-ul de 333 CP debuteaza in vara, la Goodwood
  • Meniul estetic va include spoilere fata / spate agresiv stilizate
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente zvonuri, mult anticipatul model de clasa compacta si inalta performanta de la Volkswagen va debuta oficial chiar in vara acestui an, cu ocazia celebrului Goodwood Festival of Speed.

Cu toate ca nu au trecut decat trei luni si jumatate de la premiera mondiala a noului Golf 8, Volkswagen lucreaza deja la o versiune de top a hatchback-ului prezentat in octombrie 2019. Urmand a fi comercializat alaturi de indicativul R, mult anticipatul model de clasa compacta si inalta performanta va gazdui sub capota un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri.

Puterea maxima a automobilului despre care se spune ca va debuta oficial chiar in vara acestui an, cu ocazia celebrului Goodwood Festival of Speed, ramane momentan un mister, dar un document scapat de curand pe internet...

... vorbeste despre un total de 333 CP. Care, inutil de mentionat, va fi livrat tuturor celor patru roti, (inclusiv) prin intermediul unei cutii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj - astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze mai putin de 4.6 secunde, performanta cu care se poate lauda actuala generatie a hot-hatch-ului cunoscut in lume sub numele de Volkswagen Golf R.

Din punct de vedere vizual, este de asteptat ca automobilul despre care se spune ca va debuta oficial chiar in vara acestui an, cu ocazia celebrului Goodwood Festival of Speed, sa ofere noi spoilere, lucru confirmat de ultimele fotografii spion.

Acelasi prototip complet necamuflat al viitorului Volkswagen Golf R mai iese in evidenta si printr-o evacuare cvadrupla, plus un set de jante din aliaj cu design in cinci spite. Imaginile de la interior lipsesc din peisaj, insa nu trebuie sa fii neaprat un geniu pentru a realiza ca mult anticipatul model de clasa compacta si inalta performanta va beneficia de scaune sport si instrumente de bord restilizate.

Noul VW Golf R necamuflat

Noul VW Golf R necamuflat

Noul VW Golf R necamuflat

Distribuie pe Facebook
mai multe