Volkswagen a lansat o noua versiune de Golf in Romania. Cat te costa daca mergi acum sa o cumperi

  • Volkswagen a lansat o noua versiune de Golf in Romania
  • Cat te costa daca mergi acum sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

Pachetul de baza cuprinde inclusiv o motorizare 1.0 e-TSI, plus un set de jante cu diametrul de 16 inch.

Dezvelit oficial acum mai bine de zece luni si jumatate, chiar in ultima parte a toamnei trecute, cel mai recent Volkswagen Golf din istorie a primit de curand o noua versiune de caroserie. Este vorba, evident, despre varianta... Variant, al carei pret de vanzare porneste - pe piata din Romania - de la aproape 23.500 de euro.

In schimbul respectivei sume de bani, clientii se vor alege cu o motorizare 1.0 e-TSI, ce livreaza rotilor aflate pe puntea fata o putere maxima de 110 CP, potrivit datelor de pe site-ul importatorului local.

Meniul standard continua cu o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, fara costuri suplimentare mai fiind oferite si jantele din aliaj pe 16 inch ori blocurile optice cu tehnologie LED. In acelasi pachet de baza, disponibil pentru 23.488 de euro, mai regasim si instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii...

... sistem multimedia cu display tactil de 25.4 centimetru, plus instrumente de bord digitale, iluminare ambientala cu zece culori, incarcare wireless a telefonului mobil, volan cu design in trei spite etc.

Cel mai recent Volkswagen Golf Variant din istorie este comercializat pe piata din Romania in trei versiuni diferite de echipare: Life, Style si R-Line. Pe langa varianta de motorizare 1.0 e-TSI anterior mentionata, clientii mai pot opta si pentru un propulsor 2.0 TDI cu 115 (transmisie manuala) sau 150 CP (cutie DSG) sub capota.

Volkswagen Golf Variant si Golf Alltrack

Volkswagen Golf Variant si Golf Alltrack

Volkswagen Golf Variant si Golf Alltrack

Volkswagen Golf Variant si Golf Alltrack

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Volkswagen Golf Variant si Golf Alltrack
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2020