Volkswagen a lansat o versiune PE GAZ a noului Golf 8. Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar ACUM

Volkswagen a lansat o versiune PE GAZ a noului Golf 8. Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar ACUM
  • Volkswagen a lansat o versiune PE GAZ a noului Golf 8
  • Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar ACUM
Distribuie pe Facebook

Noul model este comercializat, cel putin pe piata auto din Germania, la preturi care pornesc de la aproape 31.000 de euro.

Prezentat publicului larg la jumatatea toamnei trecute, noul Volkswagen Golf 8 se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se numara, incepand chiar de astazi, inclusiv un model TGI.

Disponibil in schimbul unei sume care porneste de la aproape 31.000 de euro, atunci cand vine vorba despre piata din Germania, respectivul automobil ofera in compartimentul motor o unitate 1.5 TSI cu 130 de cai putere.

VW Golf TGI

In cazul noii versiuni Volkswagen Golf 8 TGI, propulsorul mentionat anterior functioneaza cu gaz natural comprimat, ce va fi stocat intr-unul dintre cele trei rezervoare proaspat aparute in peisaj. Cu o capacitate totala de aproximativ 17.3 kilograme.

Timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora reprezinta doar o necunoscuta la momentul de fata, comunicatul oficial de presa vorbind, in schimb, despre consumul automobilului anuntat astazi.

Atunci cand este servit in versiunea TGI, noul Volkswagen Golf 8 are nevoie de 4.1 - 4.3 kilograme de CNG pentru a parcurge clasica distanta de o suta de kilometri. Valoare care corespunde unor emisii medii de CO2 de numai 111 - 117 grame per kilometru.

La final, despre automobilul ce porneste de la aproape 31.000 de euro, cel putin pe piata din Germania, mai trebuie spus ca dispune si de un rezervor pentru noua litri de benzina, iar autonomia totala se ridica la 400 de kilometri.

VW Golf TGI

Distribuie pe Facebook
mai multe