Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Noua masina a nemtilor are 320 de cai sub capota si 4x4 in standard

Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Noua masina a nemtilor are 320 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are 320 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.9 secunde. Plus o viteza maxima de pana la 270 de kilometri pe ora.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape doi ani, noul Volkswagen Golf 8 se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se va numara, incepand de maine, si o varianta de performanta R Estate, oferita alaturi de un motor 2.0 TSI.

Disponibila la vanzare la preturi incepand de la putin peste 51.580 de euro, masina respectiva vine cu 320 CP, plus 420 Nm pe ambele punti. O transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj completeaza, alaturi de o suspensie speciala si un set de frane uriase, fisa tehnica.

VW Golf R Variant

Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, noul Volkswagen Golf R Estate promite sa rezolve problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 4.9 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 250 sau, cu pachetul R Performance, la 270 de kilometri pe ora.

Totodata, aceeasi optiune R Performance Package ii mai confera masinii respectivei si doua moduri speciale de condus: unul botezat Special, dezvoltat aparent pentru circuitele solicitante precum Nurburgring-ul si altul Drift, menit sa usureze din plin efortul amatorilor de drifturi.

In plan estetic, mult anticipatul Golf R Estate se remarca numaidecat prin barele fata si spate agresiv stilizate, acompaniate de praguri laterale proeminente si jante din aliaj supradimensionate. Plus o evacuare cvadrupla si un volan multifunctional cu parte inferioara plata, printre multe altele.

VW Golf R Variant

VW Golf R Variant

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze VW Golf R Variant
mai multe