Au surprins-o pentru prima oara pe strazi, complet necamuflata. Cum arata in realitate noua masina de 320 de cai de la Volkswagen

Au surprins-o pentru prima oara pe strazi, complet necamuflata. Cum arata in realitate noua masina de 320 de cai de la Volkswagen
  • Au surprins-o pentru prima oara pe strazi, complet necamuflata
  • Cum arata in realitate noua masina de 320 de cai de la Volkswagen
Distribuie pe Facebook

O transmisie automata in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, si un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza lista atractiilor principale.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani, cea mai noua generatie a gamei comercializate sub denumirea de Volkswagen Golf se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta R - acompaniata de un motor turbo de doi litri si undeva in jurul a 320 de cai putere.

Disponibila si pe piata din Romania - la preturi incepand de la putin peste 41.700 de euro, respectiva masina vine sub forma unui hot-hatch capabil sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 4.7 secunde, conform primelor detalii si informatii oficiale.

In perioada (imediat) urmatoare de timp insa, cea mai recenta generatie a super-compactei cunoscute intregii planete sub numele de Volkswagen Golf R isi va intampina potentialii cumparatori si intr-o a doua varianta de caroserie. Surprinsa - recent, complet necamuflata, versiunea Variant se remarca numaidecat multumita spoilerelor agresiv stilizate si jantelor uriase din aliaj.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu o evacuare cvadrupla si un eleron proeminent pentru haion, respectiva masina pregatind cateva specialitati si la nivel de interior - precum scaune sport sau volan cu parte inferioara plata, de exemplu.

Sub capota, cea mai noua generatie a gamei comercializate de Volkswagen sub denumirea de Golf R Variant este asteptata sa ofere - la randul ei, un motor turbo de doi litri si 320 de cai putere. Livrarea valorilor maxime se va face catre ambele punti, prin intermediul unei transmisii automate cu sapte rapoarte, asociata unui sistem inteligent de tractiune integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe