Volkswagen a pus pe Tiguan motorul de pe Golf GTI. Cat costa in Romania noul model

Volkswagen a pus pe Tiguan motorul de pe Golf GTI. Cat costa in Romania noul model
  • Volkswagen a pus pe Tiguan motorul de pe Golf GTI
  • Cat costa in Romania noul model
  • Pachetul disponibil in standard cuprinde inclusiv spoilere agresiv stilizate si jante pe 19 inch
Distribuie pe Facebook

Pachetul disponibil in standard cuprinde inclusiv spoilere agresiv stilizate si jante pe 19 inch.

Anuntat in urma cu mai bine de sapte luni, in prima parte a verii anului 2020, cel mai recent Volkswagen Tiguan din istorie se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai mult sau mai putin surprinzator, si un model R-Line cu motorul 2.0 TSI de pe Golf GTI.

Disponibil la vanzare, pe piata auto din Romania, la preturi incepand de la 39.695 de euro, SUV-ul respectiv se mai poate lauda chiar si cu o cutie DCT in sapte trepte, plus un sistem de tractiune integrala.

Volkswagen Tiguan R-Line Facelift

Noul Volkswagen Tiguan R-Line 2.0 TSI DSG 4Motion are nevoie, drept urmare, de doar sase secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Fisa tehnica a modelului respectiv continua cu o viteza maxima de 229 km/h, pe cand consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 7.3 litri la 100 de kilometri.

Referitor la pachetul disponibil in standard, respectivul SUV ofera si spoilere fata / spate agresiv stilizate, plus jante din aliaj pe 19", pe langa cutia DCT si sistemul de tractiune integrala mentionate anterior.

In pretul de 39.695 de euro sunt cuprinse inclusiv farurile cu LED, instrumentele de bord digitale si chiar instalatia Air Care Climatronic cu reglare a temperaturii pe trei zone sau pilotul automat adaptiv. Din meniul aceluiasi model Volkswagen Tiguan cu motorul 2.0 TSI de pe noul Golf GTI nu lipseste insa nici iluminarea ambientala.

SUV-ul respectiv a mai pregatit, totodata, si un sistem audio cu opt incinte acustice, senzori de parcare, volan cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, franare autonoma de urgenta, Lane Assist etc.

Volkswagen Tiguan R-Line Facelift

Volkswagen Tiguan R-Line Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Volkswagen Tiguan R-Line Facelift
mai multe