Volkswagen Golf VII - Noi detalii tehnice, plus prima imagine oficiala!

Volkswagen Golf VII - Noi detalii tehnice, plus prima imagine oficiala!
Aflat la un singur pas distanta de marele sau debut, noul Volkswagen Golf VII isi face astazi aparitia in prima fotografie oficiala. De asemenea, tot astazi facem cunostinta si cu numeroasele noi bunatati de ordin tehnic pe care le va aduce cea de-a saptea generatie a popularului automobil german.
Distribuie pe Facebook

Urmand a fi prezentat oficial la data de 4 septembrie, in cadrul unui eveniment special organizat in orasul Berlin, noul si mult-anticipatul Volkswagen Golf Mk7 se va bucura de mai toate ingredientele necesare pentru a fi considerat cel mai avansat VW Golf din intreaga istorie.

Conform primelor informatii oficiale facute publice de constructorul german, la baza celei de-a saptea generatii a popularului automobil din Wolfsburg se va afla recent-lansata platforma MQB, o platforma modulara ce gazduieste deja cele mai noi versiuni ale modelelor Audi A3 si Seat Leon. Drept urmare, in ciuda faptului ca va fi mai larg, mai lat si mai spatios ca pana acum, viitorul Volkswagen Golf VII va fi mai usor cu pana la 100 de kilograme comparativ cu generatia anterioara, cu numarul sase. Ca rezultat direct al reducerii greutatii, consumul de carburant si emisiile de dioxid de carbon vor cobori cu pana la 23 de procente, cea mai noua reiterare a legendarului automobil german anuntandu-se astfel mai eficienta ca niciodata.

Volkswagen Golf VII - Noi detalii tehnice, plus prima imagine oficiala!

Si daca tot am ajuns in acest punct, atunci ar fi cazul sa aruncam o privire si asupra gamei de motorizari. O gama de motorizari ce va fi formata din numeroase propulsoare supraalimentate, in trei si patru cilindri, atat pe benzina, cat si pe motorina.

Conform primelor informatii oficiale, principala noutate va fi reprezentata de motorul 1.4 turbo EA211 de 140 cai putere, inzestrat cu tehnologia de dezactivare a cilindrilor. Astfel, atunci cand este echipat cu aceasta unitate, plus transmisia cu sapte trepte si dublu-ambreiaj, modelul Volkswagen Golf 7 promite un consum de carburant de 4.8 l / 100 si emsii de dioxid de carbon de 112 g / km. Pentru cei care viseaza la un plus de eficienta, cea de-a saptea generatie a automobilului german va fi disponibila si in compania unui TDI de 105 cai putere, ce are nevoie de numai 3.8 litri de motorina pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri.

In cele din urma, noul Volkswagen Golf 7 va pune la dispozitia viitoriilor sai clienti si numeroase tehnologii de ultima ora, asa dupa cum putem vedea si in filmuletul de mai jos.

VW Golf 7 - Detalii tehnice

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 August 2012