Volkswagen lanseaza cel mai puternic Golf 8 cu tractiune fata de pana acum. Cum arata in realitate noul model

Volkswagen lanseaza cel mai puternic Golf 8 cu tractiune fata de pana acum. Cum arata in realitate noul model
  • Volkswagen lanseaza cel mai puternic Golf 8 cu tractiune fata de pana acum
  • Cum arata in realitate noul model
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in standard cuprinde inclusiv spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus praguri laterale proeminente si jante supradimensionate din aliaj.

Dezvelit in premiera mondiala cu mai bine de 16 luni in urma, in ultima parte a lui noiembrie 2019, noul Volkswagen Golf 8 se vinde in prezent, zilele acestea, intr-un numar infinit de versiuni si configuratii. Printre optiunile oferite clientilor se afla si o varianta Golf GTI Clubsport, pusa in miscare de un benzinar turbo cu 300 de cai putere.

Acompaniat de o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, motorul 2.0 TSI montat sub capota mai livreaza rotilor de pe puntea fata si un cuplu maxim de aproximativ 400 de Newton-Metri.

Volkswagen Golf GTI Clubsport

Volkswagen Golf GTI Clubsport

Volkswagen Golf GTI Clubsport

Rezultat? Cu pedala de acceleratie la podea, noul Volkswagen Golf GTI Clubsport reuseste sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 5.6 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinzand inclusiv o viteza de top limitata electronic la 250 km/h, conform primelor detalii oficialie date publicitatii.

Pe plan estetic, principalul punct de atractie il reprezinta perechea de spoilere fata si spate agresiv stilizate de la exterior, insa nici jantele supradimensionate din aliaj nu vor trece neobservate.

Inutil de mentionat, acelasi Volkswagen Golf 8 se mai poate lauda, daca ramanem la noua varianta de performanta Golf GTI Clubsport, si cu o evacuare dubla, plus praguri laterale proeminente. Din peisaj nu lipsesc nici volanul multifunctional cu parte inferioara plata sau scaunele cu suport lateral marit pentru sofer si pasagerul dreapta.

Cat despre pretul de vanzare, nota de plata pentru Germania porneste de la 41.265 de euro, iar echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si instrumente de bord digitale, printre altele.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Volkswagen Golf GTI Clubsport
mai multe