Volkswagen pregateste o noua lansare. Primele imagini ale viitoarei masini au fost deja publicate

Volkswagen pregateste o noua lansare. Primele imagini ale viitoarei masini au fost deja publicate
  • Volkswagen lanseaza un nou Polo la sfarsitul acestei saptamani
  • Primele imagini ale respectivului model au fost deja publicate
  • Masina germana va folosi, precum SEAT Ibiza, arhitectura MQB-A0
Distribuie pe Facebook

Volkswagen va prezenta la sfarsitul acestei saptamani cea de-a sasea generatie a modelului Polo. Potrivit primelor imagini oficiale, noul automobil al germanilor adopta un design evoluat la nivel de exterior.

A fost surprinsa de-a lungul timpului in numeroase fotografii spion, insa aceasta este prima oara cand ni se prezinta prin intermediul unor imagini oficiale.

Cea de-a sasea generatie a modelului Polo, caci ea reprezinta subiectul principal al materialului nostru, va debuta in cursul zilei de vineri, potrivit Volkswagen.

Si, dupa cum reiese inclusiv din aceste poze de tip teaser, masina germana va miza mai degraba pe o evolutie a design-ului actual decat pe o revolutie stilistica.

Mai exact, din ce putem observa pentru moment, principalele modificari vor fi operate la nivel de detaliu, in speta blocurile optice, grila frontala s.a.m.d.

Platforma va fi in schimb nou-nouta, la baza celei de-a sasea generatie a modelului Polo urmand a sta arhitectura MQB-A0 folosita si de ultimul SEAT Ibiza.

Intre cele doua masini subcompacte ale Grupului Volkswagen vor exista, cel mai probabil, si cateva asemenari din punctul de vedere al motorizarilor oferite.

Se pare ca si in cazul de fata clientii vor avea de ales intre unitati TSI si TDI cu trei sau patru cilindri in linie, de 1.0, 1.5 sau 1.6 litri, ca sa fim mai precisi.

Ramane acum de vazut cum va suna propunerea tehologica a celei de-a sasea generatii a modelului Polo, publicul avand asteptari dintre cele mai mari.

Vor oferi sau nu germanii de la Volkswagen si pe-aceasta masina instrumentele de bord digitale cunoscute sub denumirea comerciala Active Info Display?

Toate intrebarile si curiozitatile din materialul nostru isi vor gasi raspunsul la sfarsitul acestei luni, in cadrul unui eveniment special organizat in Berlin.

Noul VW Polo - Primele poze

Noul VW Polo - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2017