Volkswagen vrea sa te faca sa uiti de tot ce inseamna alternativa si publica noi imagini oficiale cu ultimul Golf GTI

Volkswagen vrea sa te faca sa uiti de tot ce inseamna alternativa si publica noi imagini oficiale cu ultimul Golf GTI
  • Volkswagen a lansat de curand un nou Golf GTI
  • Modelul companiei germane ofera acum 245 CP
  • Pachetul vizual cuprinde inclusiv jante pe 19"
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum Ford Focus ST, automobilul de clasa compacta si inalta performanta al companiei germane mizeaza pe serviciile unui benzinar 2.0 turbo.

Dezvelit oficial chiar la sfarsitul saptamanii trecute, alaturi de variantele GTE si GTD, cel mai nou Volkswagen Golf GTI din istorie gazduieste la randul lui, sub capota, un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri. Spre deosebire insa de vechiul model, proaspat lansatul automobil de clasa compacta si inalta performanta al companiei germane ofera o putere maxima de 245 CP, plus un cuplu motor de 370 Nm.

Livrarea valorilor respective se face si de aceasta data (exclusiv) catre rotile de pe puntea fata, fie prin intermediul unei cutii manuale in sase rapoarte, fie cu ajutorul unei transmisii automate, de tip DSG, in sapte trepte de viteza.

VW Golf GTI - Poze noi

VW Golf GTI - Poze noi

Pentru moment, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora ramane un mister, lucru care se poate spune si atunci cand vine vorba despre viteza de top a celui mai nou model Volkswagen Golf GTI. Stim, in schimb, ca proaspat lansatul automobil de clasa compacta si inalta performanta al companiei germane se mai poate lauda inclusiv cu o suspensie mai joasa sau discuri de franare supradimensionate.

Din punct de vedere estetic, principalul element de atractie il reprezinta banda iluminata ce face legatura intre farurile cu tehnologie LED, dar nu vor trece neobservate nici proiectoarele de ceata stilizate sub forma literei X.

Asa cum era de asteptat, din meniu nu lipsesc nici celebrele spoilere fata si spate agresiv stilizate, cel mai nou model Volkswagen Golf GTI din istorie propunand si o evacuare dubla, dar si un set de jante din aliaj de pana la 19 inch. La interior, proaspat lansatul automobil de clasa compacta si inalta performanta al companiei germane vine cu scaune fata sport, volan multifunctional in trei spite si ceasuri digitale cu aspect regandit.

VW Golf GTI - Poze noi

VW Golf GTI - Poze noi

VW Golf GTI - Poze noi

VW Golf GTI - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze VW Golf GTI - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2020