Vrei o masina accesibila, cu multe sisteme de siguranta? Peugeot iti pune la dispozitie noile 208 si 308 Tech Edition

Vrei o masina accesibila, cu multe sisteme de siguranta? Peugeot iti pune la dispozitie noile 208 si 308 Tech Edition
  • Peugeot lanseaza pachetul Tech Editon pentru 208 si 308
  • Acesta include mai multe sisteme de siguranta
  • Este disponibil intr-o gama variata de motorizari
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Hexagon a anuntat lansarea unui pachet special de sisteme de siguranta pentru modelele 208 si 308. Acesta a fost botezat Tech Edition si poate fi comandat intr-o gama variata de motorizari.

Atunci cand au fost testate de catre specialistii EuroNCAP, Peugeot-urile 208 si 308 au primit punctajul maxim de cinci stele care atesta siguranta deplina pe care o ofera. Aceasta recunoastere nu i-a impiedicat pe francezi sa lanseze acum un pachet special cu sisteme de asistenta pentru cele doua modele.

Botezat Tech Edition, acesta aduce in oferta lui 208 sisteme precum Active City Brake, Front Park Assist, Peugeot Connect, camera de marsarier sau pachetul Comfort Pack. Ca sa stii ca nu ai de-a face cu un 208 ca oricare altul, Tech Edition are jante cu diametrul de 16 inch cu design special, geamuri spate cu tenta fumurie, volan imbracat in piele si o nuanta rosie pentru caroserie.

Peugeot 208 si 308 Tech Edition

Asa cum spuneam mai sus, noul pachet poate fi comandat intr-o gama variata de motorizari, iar in cazul lui 208 acestea inseamna unitatea PureTech de 1.2 litri, cu 82 sau 110 cai putere, sau agregatul diesel BlueHDi de 1.6 litri si 100 de cai putere.

Cat despre fratele mai mare 308, pachetul Tech Edition vine cu si mai multe sisteme de siguranta, in cazul lui grupate sub numele Assist Drive Pack si Side Security Pack. Deasemenea, clientii mai primesc o tapiterie din Alcantara, jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, embleme Tech Edition pe aripi si un volan imbracat in piele.

Peugeot 208 si 308 Tech Edition

Cei care vor asa ceva in garaj trebuie sa stie ca pot opta atat pentru motorul pe benzina PureTech de 110 si de 130 de cai putere, cat si pentru unitatea diesel BlueHDi de 130 de cai putere, disponibila cu cutie de viteze manuala sau automata.

Distribuie pe Facebook
mai multe