VW Touareg primeste o noua fata pentru Salonul Auto de la Beijing

VW Touareg primeste o noua fata pentru Salonul Auto de la Beijing
  • Volkswagen a anuntat un facelift pentru modelul Touareg
  • SUV-ul german se bucura de cateva modificari vizuale
  • Gama de motorizari inclunde unitati cu 6 si 8 cilindri in V
Distribuie pe Facebook

In timp ce marea majoritatea a constructorilor auto si-au indreptat intreaga atentie catre salonul desfasurat zilele acestea la New York, germanii de la Volkswagen au pastrat tot ce au avut mai bun pentru evenimentul Beijing Motor Show de saptamana viitoare.

Urmand a se desfasura in perioara 21 - 29 aprilie 2014, cea de-a 13-a editie a Salonului Auto de la Beijing a pregatit numeroase surprize in materie de modele de serie si concept car-uri, printre acestea facandu-si loc si o versiune imbunatatita a popularului Volkswagen Touareg.

Aflata pe piata de aproximativ patru ani, actuala generatie a SUV-ului german iese acum in evidenta printr-o restilizare remarcabila a partii frontale, cresterea in dimensiuni blocurilor optice, respectiv prizelor de aer adaugand un plus vizibil de agresivitate.

Volkswagen Touareg Facelift

Volkswagen Touareg Facelift

In ceea ce priveste aspectul partii posterioare, modificarile operate aici au fost pastrate la un nivel minim, doar cei mai atenti la detalii fiind asteptati sa observe tenta fumurie aplicata stopurilor sau redesenarea subtila pe care a primit-o partea inferioara a spoilerului.

De asemenea, versiune imbunatatita a popularului Volkswagen Touareg se mai poate lauda si cu cinci noi nuante exterioare, cu doua noi design-uri pentru jantele din aliaj si, nu in ultimul rand, cu un pachet Chrome & Style care, asa cum o sugereaza si denumirea sa, ofera numeroase accente de crom.

Vestile bune nu se opresc insa aici. Odata ajunsi la interior, viitorii cumparatori se vor bucura de o crestere a materialelor utilizate aici, constructorul de automobile din Wolfsburg punand la dispozitia acestora sai si o sumedenie de tehnologii de ultima ora.

Volkswagen Touareg Facelift

Volkswagen Touareg Facelift

Pe plan tehnic, noul Volkswagen Touareg Facelift impresioneaza in special prin sistemul de tractiune integrala oferit in mod standard in compania unui diferential blocabil marca Torsen, in timp ce o suspensie pneumatica este disponibil in mod optional.

Referitor la gama de motorizari, lista cu optiuni destinata clientilor de pe Batranul Continent include trei versiuni turbodiesel, dintre care doua V6 si una V8, ce livreaza intre 204 si 340 de cai putere.

La fel ca si pana acum, popular SUV al constructorului de automobile din Wolfsburg va putea fi comandat si intr-o varianta hibrid, ce combina un V6 turbo pe benzina si un motor electric pentru un total de 380 de cai putere si 580 de Newton-Metri.

Volkswagen Touareg Facelift

Volkswagen Touareg Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Volkswagen Touareg Facelift
mai multe