Zvonurile spun ca Lincoln va lansa un nou Navigator chiar... raspoimaine

Zvonurile spun ca Lincoln va lansa un nou Navigator chiar... raspoimaine
  • Un nou Lincoln Navigator va debuta la mijlocul oficial acestei saptamani
  • SUV-ul american ar putea oferi o caroserie realizata din aluminiu
  • Gama de motorizari va cuprinde inclusiv un V6 twin-turbo de 3.5 litri
Distribuie pe Facebook

Peste doar cateva zile, in fata celor care au cumparat bilete pentru editia din acest an a evenimentului New York International Auto Show, dar si a lumii intregi, Ford va prezenta o noua generatie a modelului Lincoln Navigator.

Intrat intr-un con adanc de umbra, odata faimosul Lincoln Navigator este pe cale sa revina in lumina reflectoarelor si sa lupte din nou de la egal la egal cu rivalul sau de-o viata, modelul Cadillac Escalade.

Sau, cel putin, asa ne place sa gandim dupa aceasta imagine - imagine care anticipeaza, potrivit zvonurilor care au invadat internetul, urmatoarea generatie a SUV-ului de lux de la Ford.

Nu avem, din pacate, si alte detalii de oferit despre cum va arata, respectiv suna propunerea viitorului Navigator, exceptand cateva informatii neoficiale cu privire la aparitia in peisaj a unei caroserii din aluminiu.

De asemenea, aceeasi bursa a zvonurilor ne mai anunta si ca generatia cu numarul patru a candva celebrului automobil de lux de la Lincoln ar putea adopta sub capota un motor V6 de 3.5 litri.

Unul apartinand familiei EcoBoost, supraalimentat cu ajutorul a doua turbine si pe care inginerii companiei-mama Ford il vor livra - cel mai probabil, alaturi de o transmisie automata cu... zece rapoarte.

Acum, daca vine vorba despre partea estetica a urmatorului Navigator, nu ar fi deloc de mirare ca noul model sa imprumute mai multe elemente de design de la conceptul cu acelasi nume.

Lansat in premiera mondiala cu ocazia editiei din 2016 a aceluiasi New York International Auto Show, respectivul prototip a reusit sa impresioneze o planeta intreaga cu portierele de tip gullwing.

Portiere care, mai mult ca sigur, nu vor fi preluate de versiunea pentru strada, exceptand cazul in care sefii Ford se vor desprinde de realitate si vor urma exemplarul oferit de Tesla cu SUV-ul Model X.

Revenind intr-un final la imaginea despre care discutam la inceputul acestui material, singurele lucruri pe care reusim sa le deslusim sunt farurile cu tehnologile LED si logo-ul iluminat al companiei Lincoln.

Noul Lincoln Navigator - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2017