Shelby Distribution prezinta noul Daytona Coupe MKII

Shelby Distribution prezinta noul Daytona Coupe MKII
Shelby Daytona Coupe este una dintre legendarele masini de curse pe care ni le-a dat America si, de asemenea, una dintre cele mai scumpe. Cand un model este scos la licitatie, doar adevaratii milionari (in dolari) isi pot permite sa liciteze. Pentru cei care doresc ceva asemanator insa la un pret semnificativ mai mic, Shelby Distribution U.S.A. are solutia: Shelby Cobra Daytona Coupe MKII o interpretare moderna a iconicului model.
Distribuie pe Facebook


Denumit initial Brock Coupe dupa designerul Peter Brock si cunoscut mai tarziu ca Superformance Daytona Coupe, modelul imbunatatit se va numi Shelby si va veni chiar cu un sasiu numerotat si inclus in Shelby World Registry. Pe langa noua denumire, a doua generatie a celebrei masini de curse va primi si un interior mai spatios, manere exterioare pentru usi si geamuri electrice. 

Mai mult de atat, lista cu imbunatatiri include si prize de aer redesenate in spatele geamurilor, suspensie imbunatatita si sistem de racire upgradat. Pretul porneste de la 89.000 dolari, plus costul motorului si transmisiei alese de catre client.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Shelby Distribution prezinta noul Daytona Coupe MKII
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 August 2009