A cazut din nou recordul pentru cea mai rapida berlina de la Nurburgring. VIDEO ca sa te convingi si singur

A cazut din nou recordul pentru cea mai rapida berlina de la Nurburgring. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Extremul Jaguar XE SV Project 8 reuseste un nou record la Nurburgring
  • Modelul britanic anunta de-aceasta data un sapte minute si 18 secunde
  • Automobilul de 600 CP ramane cel mai rapid sedan de pe circuitul german
Distribuie pe Facebook

Echipata cu o motorizare in opt cilindri, de cinci litri si aproximativ 600 de cai putere, masina companiei britanice a reusit sa completeze o tura a legendarului circuit german intr-un timp de doar sapte minute si 18 secunde.

La mai bine de un an si jumatate de la doborarea recordului pentru cea mai rapida berlina de la Nurburgring, extrema masinarie comercializata in lume sub numele de Jaguar XE SV Project 8 a bifat o noua performanta fara egal in cadrul complexului german.

Mai precis, impresionata creatie a companiei britanice - care gazduieste in compartimentul motor o unitate supraalimentata cu opt cilindri in V, de cinci litri si aproximativ 600 de cai putere, si-a depasit vechea reusit, intarindu-si astfel pozitia de lider in segment.

De-aceasta data, bijuteria coroanei XE de la Jaguar a bifat o tura a legendarului circuit german de la Nurburgring intr-un timp de sapte minute si 18 secunde, care face ca berlina britania sa fie mai rapida inclusiv decat anumite sportive pur-sange de la marci cu renume.

In ceea ce priveste reteta versiunii SV Project 8, aceasta mai cuprinde - pe langa motorizarea de top anterior mentionata, si o cutie automata cu opt rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 96 km/h dureaza doar 3.3 secunde.

Oferta celei mai rapide berline din istoria circuitului de la Nurburgring continua cu o suspensie ajustabila, discuri de franare supradimensionate, elemente aerodinamice concepute special, dar si posibilitatea unui interior cu roll-cage in locul banchetei spate.

Asa cum precizam si la momentul prezentarii oficiale a extremului Jaguar XE SV Project 8, masina britanicilor joaca intr-o liga exclusivista a produselor oferite intr-un numar redus de exemplare - numai 300 in cazul de fata, fiecare in schimbul a 149.995 de lire sterline.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Iulie 2019