A fost candva cea mai ciudata masina de pe strazi. Apesi un singur buton, iar usile dispar in caroserie

A fost candva cea mai ciudata masina de pe strazi. Apesi un singur buton, iar usile dispar in caroserie
  • A fost candva cea mai ciudata masina de pe strazi
  • Apesi un singur buton, iar usile dispar in caroserie
Distribuie pe Facebook

Lista marilor ciudatenii continua cu panourile detasabile - realizate din plastic, de la nivel de exterior.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei decenii - inca de la sfarsitul anilor 1980, vechea masina comercializata de compania BMW sub numele de Z1 a reusit sa lase o lume intreaga cu gura cascata. Fara niciun fel de exagerare.

Atractia principala o reprezinta - cu siguranta, perechea de portiere care, la simpla apasare a unui buton, dispare in caroserie.

O alta ciudatenie specifica vechii masini comercializate de compania BMW sub numele de Z1 consta in panourile detasabile de la nivel de exterior. Realizate din plastic - dupa cum precizam si anterior, chiar la inceputul acestui material.

Sub capota, propulsia este asigurata de o motorizare aspirata cu sase cilindri in linie - de 2.5 litri si undeva in jurul a 170 de cai.

Vechea masina comercializata de compania BMW sub numele de Z1 mai ofera - din punct de vedere mecanic, si o transmisie manuala cu cinci rapoarte. Plus un sistem de tractiune spate, daca mai era nevoie de o asemenea precizare.

Disponibila in schimbul a 77.000 de lire sterline - in banii de astazi, inedita creatie a fost comercializata in 8.000 de exemplare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2021