A fost candva cea mai rapida masina de pe strazi. In 1991 a atins o viteza maxima de 341.7 kilometri pe ora

A fost candva cea mai rapida masina de pe strazi. In 1991 a atins o viteza maxima de 341.7 kilometri pe ora
  • A fost candva cea mai rapida masina de pe strazi
  • In 1991 a atins o viteza maxima de 341.7 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Secretul acestei performante? O constructie usoara - din aluminiu, si un motor extrem de puternic, cu 542 de cai.

O companie specializata in comercializarea de automobile exotice isi intampina, in aceste zile, clientii cu dare de mana alaturi de un Jaguar extrem de special si - la fel de important de mentionat, de rar. Este vorba, mai exact, despre un XJ220 - candva cel mai rapid model de pe strazi, datorita unei viteze maxime de 341.7 kilometri pe ora.

Jaguar XJ220 de vanzare

Jaguar XJ220 de vanzare

Produs in urma cu aproximativ 29 de ani, urmatorul exemplar se bucura - asemeni celorlalte 274 de unitati asamblate, si de o constructie usoara, din aluminiu, un alt punct principal de atractie constand in motorul extrem de puternic. Un V6 cu doua turbine si o capacitate de 3.5 litri - proiectat pentru a livra persoanei de la volan nici mai mult, nici mai putin de 542 de cai, aparent.

Nota de a plata a respectivului Jaguar XJ220 nu reprezinta, in clipa de fata, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, anuntul de vanzare amintind - in schimb, ca viitorul cumparator va putea experimenta si o cutie manuala in cinci rapoarte. Si o tapiterie realizata din piele de culoare bej, si aer conditionat, geamuri cu actionare electrica.

Acelasi vehicul finisat intr-o nuanta clasica de visiniu se mai lauda, in cele din urma, si cu un rulaj de doar 5.021 de kilometri, si cu tractiune spate - presupunand ca mai era necesara o astfel de precizare. Cu un vitezometru gradat pana la viteza de 360 de kilometri pe ora, cu scaune sport - atent sculptate, radiocasetofon de la Alpine si un volan, mai mult sau mai putin surprinzator, cu patru spite.

Jaguar XJ220 de vanzare

Jaguar XJ220 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Jaguar XJ220 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 August 2022