A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2006 are motor de Lamborghini

A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2006 are motor de Lamborghini
  • A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi
  • Modelul din 2006 are motor de Lamborghini
Distribuie pe Facebook

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici spoilerele fata si spate agresiv stilizate. Ori scaunele sport, cu suport lateral marit.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 18 ani si disponibil - aparent, pana in 2012, celebrul Audi A6 C6 si-a intampinat clientii, de-a lungul carierei sale, intr-un numar considerabil de savori si configuratii. Printre optiunile puse de compania din Ingolstadt la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana s-a regasit - oarecum inutil de mentionat, si o versiune de performanta S6, condimentata cu un V10 aspirat, de 5.2 litri, potrivit producatorului auto cu sediul in regiunea Ingostaldt.

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Impartita cu Lamborghini Gallardo, respectiva motorizare apeleaza la serviciile unei transmisii automate in sase rapoarte pentru a livra tuturor celor patru roti un total de 435 de cai putere si 540 de Newton-Metri. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 km/h devine realitate, conform fisei tehnice, dupa 5.2 secunde, aceeasi brosura anuntand si o viteza de top de 250 km/h.

Un Audi S6 C6 reprezinta - daca mai trebuia cumva precizat, si subiectul principal al materialului nostru, un astfel de exemplar pornind, zilele trecute, in cautarea unei noi case. Asamblat in urma cu 16 ani, urmatorul vehicul propune - in schimbul unei sume de 17.950 de euro, si o pereche de faruri cu tehnologie bi-xenon, un set de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, o evacuare cvadrupla, scaune si bancheta cu functie de incalzire, instalatie audio de inalta fidelitate, semnata de Bose.

Audi S6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Audi S6 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2022