A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2007 are motor de Lamborghini

A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2007 are motor de Lamborghini
  • A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi
  • Modelul din 2007 are motor de Lamborghini
Distribuie pe Facebook

Oferit in schimbul unei sume de 31.000 de dolari, impresionantul meniu pluseaza cu un sistem inteligent de tractiune integrala.

Lansat pe piata in urma cu aproape doua decade si disponibil, aparent, pana acum 11 ani, celebrul Audi A6 C6 si-a intampinat cumparatorii - de-a lungul timpului, intr-un numar considerabil de variante si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de legendara companie cu sediul in Ingolstadt la dispozitia clientilor regasindu-se, mai mult sau mai putin surprinzator, si o versiune de performanta S6, condimentata cu un V10 aspirat - de 5.2 litri, potrivit oficialilor producatorului german de masini.

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Preluat, dupa cate se pare, de la exoticul Gallardo, respectivul propulsor pe benzina apeleaza la serviciile unei transmisii automate in sase rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti un total sinonim cu 435 de cai putere si 540 de Newton-Metri - indeajuns pentru un sprint de la 0 la 100 km/h, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 5.2 secunde, conform fisei tehnice.

Un Audi S6 C6 reprezinta, oarecum inutil de precizat, si subiectul principal al acestui material, un astfel de exemplar pornind - de curand, in cautarea unui nou posesor. Asamblat in 2007, urmatorul vehicul propune - in schimbul unei sume de 31.000 de dolari, dupa cate mentioneaza actualul proprietar, si faruri cu tehnologie bi-xenon, jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, evacuare cvadrupla, scaune, plus bancheta cu functie de incalzire, instalatie audio de inalta fidelitate, marca Bose, etc.

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (189) Poze Audi S6 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2023