A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2007 are motor V10 care se tureaza pana la 8.250 rpm

A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2007 are motor V10 care se tureaza pana la 8.250 rpm
  • A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi
  • Modelul din 2007 are motor V10 care se tureaza pana la 8.250 rpm
Distribuie pe Facebook

Nota de plata? Undeva in jurul a 62.950 de euro - potrivit anuntului de pe internet.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de noua ani si disponibil - la vanzare, pana in 2010, vechiul BMW Seria 5 E60 si-a intampinat clientii, de-a lungul timpului, intr-un numar considerabil de versiuni si arome. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana s-a regasit - mai mult ori mai putin surprinzator, si o varianta de performanta comercializata sub denumirea M5, alaturi de un agregat aspirat cu zece cilindri in V si capacitatea de cinci litri, care se tureaza pana la 8.250 de rotatii pe minut.

BMW M5 de vanzare

BMW M5 de vanzare

Despre masina cu 507 CP pe puntea spate este vorba, oarecum inutil de precizat, si in cazul de fata, un exemplar asamblat acum circa 15 ani - cu doar 61.707 kilometri parcursi in total, conform actualului posesor, pornind, recent, in cautarea unui nou proprietar. Oferit de un dealer auto din Boxtel, Tarile de Jos, respectivul vehicul are de anuntat - la nivelul departamentului exterior, pe langa obisnuitul set de jante pe 19 inch ori nelipsita pereche de spoilere agresiv stilizate, si o evacuare cvadrupla, si faruri...

... cu tehnologie xenon - daca mai trebuia cumva mentionat. In cabina - de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un volan cu trei spite si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, scaune cu actionare electrica, plus functie de memorare a pozitiei, o bancheta cu incalzire, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe doua zone, afisaj pe parbriz, un display central de dimensiuni generoase, difuzoare de inalta fidelitate, tapiterie din piele, accente de aluminiu etc.

BMW M5 de vanzare

BMW M5 de vanzare

BMW M5 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (107) Poze BMW M5 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2022