A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina de strada are peste 1.000 de cai sub capota si ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 2.5 secunde

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina de strada are peste 1.000 de cai sub capota si ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 2.5 secunde
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina de strada are peste 1.000 de cai sub capota si ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 2.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Insotita de trei motoare electrice si o unitate aspirata cu 12 cilindri in V, pe benzina, extrema sportiva in doua portiere pluseaza cu o viteza de top de peste 350 de kilometri pe ora.

Anuntata inca din prima parte a lunii aprilie - cu mai bine de sapte saptamani si jumatate in urma, super masina cu care Lamborghini inlocuieste modelul Aventador a revenit de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, in atentia publicului larg. Explicatia: oficialii companiei italiene au anuntat recent, la finalul primaverii acestui an, inceputul asamblarii spectaculosului Revuelto, impresionantul rival al Ferrari-ului SF90 Stradale fiind construit - daca mai era cumva necesara o astfel de mentiune, la fabrica detinuta in celebra regiune Sant'Agata Bolognese.

In ceea ce priveste pretul de vanzare, respectivul subiect nu ramane, in continuare, decat un mare mister si o necunoscuta majora, insa viitorii cumparatori vor regasi - in prim plan, un sistem de propulsie plug-in hybrid, solutia cu pricina combinand o unitate aspirata cu 12 cilindri in V, plus capacitatea de 6.5 litri, pe benzina, cu trei motoare electrice pentru o putere de 1.015 CP.

Acompaniata de o cutie automata in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj, care lucreaza alaturi de ambele punti, extrema sportiva in doua portiere isi propune sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 2.5 secunde - demn de un Bugatti Chiron. Asa cum precizam si anterior, reteta caracteristica modelului Lamborghini Revuelto cuprinde inclusiv o viteza de top mai mare de 350 de kilometri pe ora, pe cand autonomia specifica modului de rulare EV va fi anuntata - precum consumul mediu, ulterior.

Lamborghini Revuelto

Lamborghini Revuelto

Lamborghini Revuelto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Lamborghini Revuelto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2023