A stat inchisa 32 de ani intr-un garaj. Cat costa astazi prima limuzina cu ceasuri digitale de bord

  • Un exclusivist Aston Martin Lagonda a fost scos la licitatie pe eBay
  • Automobilul in cauza a parcurs doar 33.000 de km in 32 de ani
  • Limuzina britanica a fost prima masina cu ceasuri digitale de bord
Distribuie pe Facebook

O a doua generatie a celebrei masini de lux a fost lansata pe piata in 2015, insa productia nu a depasit de-aceasta data 200 de exemplare.

Atunci cand vine vorba despre Aston Martin, intreaga planeta se gandeste la sportivele cu doua portiere si plafon fix sau retractabil pe care compania britanica le-a lansat de-a lungul celor mai bine de 100 de ani de existenta si excelenta.

Pentru multa lume, modelul Rapide reprezinta prima tentativa a producatorului de automobile din Gaydon de a veni pe piata cu un sedan opulent, de mare lux.

Fals, daca stam sa ne gandim ca aceeasi marca fondata de Lionel Martin si Robert Bamford in 1913 a oferit la un moment dat o limuzina pe nume Lagonda - care, intamplator ori ba, coincide cu prima masina de serie dotata cu ceasuri digitale.

Despre un astfel de exemplar este vorba si in cazul de fata, faptul ca acesta si-a petrecut mare parte din timp intr-un garaj facand lucrurile si mai interesante.

Scos de curand la licitatie prin intermediul celebrului site eBay, modelul din 1986 a parcurs pana la momentul de fata undeva in jurul a 33.000 de km, arata perfect la interior / exterior, iar partea electronica functioneaza fara probleme.

In ceea ce priveste propulsia, automobilul de lux al companiei britanice ascunde sub capota un motor cu opt cilindri si injectie directa, cuplat la o cutie automata.

Aston Lagonda de vanzare

Aston Lagonda de vanzare

Aston Lagonda de vanzare

Aston Lagonda de vanzare

Aston Lagonda de vanzare

Aston Lagonda de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Aston Lagonda de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2018