A tinut mortis sa conduca un Rolls-Royce facut la comanda si i-a fost livrat de insusi directorul companiei

A tinut mortis sa conduca un Rolls-Royce facut la comanda si i-a fost livrat de insusi directorul companiei
  • Masina a fost facuta la comanda
  • Proprietarul este un director important la Google
  • Decapotabila de lux a fost livrata chiar de CEO-ul Rolls Royce
Distribuie pe Facebook

Rolls-Royce a livrat in timpul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach un Dawn Black Badge facut la comanda. Cel care i-a inmanat cheile viitorului proprietar a fost chiar directorul companiei, Torsten Muller-Otvos.

Benjamin Treynor Sloss este vice-presedintele departamentului de inginerie de la Google, sau cu alte cuvinte un om extrem de important din conducerea gigantului american.

Sloss este in acelasi timp si un mare impatimit auto, care impreuna cu sotia lui detine foarte multe masini interesante, de strada si de curse. Printre acestea un Ferrari FXX-K, pe care il piloteaza nimeni alta decat doamna Sloss.

Rolls Royce Dawn Black Badge

Colectia celor doi s-a imbogatit acum cu o noua bijuterie pe patru roti. Este vorba despre un Rolls-Royce Dawn Black Badge facut la comanda si livrat in timpul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach chiar de catre directorul brand-ului britanic, Torsten Muller-Otvos. La asa client, asa ceremonie.

Asa cum era de asteptat, masina a fost asamblata si gandita impreuna cu specialistii diviziei Bespoke Collective de la Rolls-Royce, iar tema este asemanatoare cu cea regasita pe Ferrari-ul de competitie.

Rolls Royce Dawn Black Badge

Cele doua culori exterioare nu existau in paleta britanicilor asa ca au trebuit oarecum inventate. Galbenul a fost denumit "Superflare" iar albastrul inchis "Pikes Peak Blue". De unde Pikes Peak? Sloss este un mare admirator al celebrei urcari Pikes Peak. Acelasi galben poate fi intalnit si la nivelul jantelor cu diametrul de 21 de inch.

Rolls Royce Dawn Black Badge

Tema este continuata si la interior, acolo unde scaunele, bordul, partea inferioara a consolei centrale si tunelul median sunt imbracate in piele Navy Blue. Doar cusaturile si cateva accente au fost finisate in Bright Yellow, inclusiv o parte din volan.

Rolls Royce Dawn Black Badge

Fiind un Rolls-Royce Dawn Black Badge, masina este propulsata de o unitate V12 capabila de 601 cai putere si 840 Nm. In ciuda dimensiunilor deloc neglijabile si mai ales a masei proprii de 2.560 de kilograme, decapotabila de lux atinge 100 de km/h in doar 4.9 secunde si are o viteza maxima limitata electronic la 250 de km/h.

Rolls Royce Dawn Black Badge

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Rolls Royce Dawn Black Badge
mai multe