A trait un sase luni de zile cu un Audi RS6 Avant, iar acum spune lumii intregi cum a fost. Video

A trait un sase luni de zile cu un Audi RS6 Avant, iar acum spune lumii intregi cum a fost. Video
  • A trait un sase luni de zile cu un Audi RS6 Avant, iar acum spune lumii intregi cum a fost. Video
  • Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 121.540 de euro, conform configuratorului oficial
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 121.540 de euro, conform configuratorului oficial.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape doi ani, noul Audi RS6 Avant stie cu siguranta cum sa impresioneze. Privit de la exterior spre interior, super-break-ul companiei cu sediul in Ingolstadt se remarca numaidecat prin aripile proeminente, acompaniate de spoilere agresiv stilizate si jante supradimensionate.

Evacuarea dubla si eleronul pentru plafon completeaza, alaturi de volanul cu parte inferioara plata si scaunele fata cu suport lateral marit, lista atractiilor principale de ordin estetic, daca mai era nevoie de zis.

Acum, daca vine vorba cumva despre aspectul tehnic, propunerea noului Audi RS6 Avant culmineaza cu motorul V8 de patru litri si 600 de cai putere. O transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala transforma valoarea respectiva intr-un sprint de la 0 la 100 km/h in 3.6 secunde.

Nota de plata a super-break-ului companiei cu sediul in Ingolstadt porneste, pe piata din Romania, de la putin peste 121.540 de euro, iar printre dotarile standard se numara si suspensia pneumatica.

Mai mult decat atat, noul Audi RS6 Avant isi va intampina clientii si alaturi de faruri cu LED, tapiterie din piele, instrumente de bord digitale, climatizare cu reglare a temperaturii pe patru zone, difuzoare Bang and Olufsen etc. Trapa panoramica si Night Vision-ul, de exemplu, sunt optionale si costa in plus.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2021