Abia s-a lansat, insa a fost deja filmat pe strazi. Uite cum arata in realitate si care este sunetul motorului V8

Abia s-a lansat, insa a fost deja filmat pe strazi. Uite cum arata in realitate si care este sunetul motorului V8
  • Lamborghini a lansat noul Urus la inceputul acestei luni
  • SUV-ul italian ofera un motor V8 de patru litri si 650 CP
  • Primele exemplare vor ajunge la clienti incepand cu 2018
Distribuie pe Facebook

Chiar daca au trecut numai zece zile de la premiera lui mondiala, primul SUV din istoria moderna a companiei Lamborghini a si fost surprins in lumea reala.

La inceputul acestei luni, Lamborghini a prezentat in fata lumii intregi noul Urus, primul Super-SUV al planetei. Echipat cu un propulsor V8 bi-turbo de patru litri, automobilul italian ofera nu mai putin de 650 CP si 850 Nm.

Valorile maxime ajung catre toate cele patru roti prin intermediul unui cutii automate cu opt rapoarte, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 3.6 secunde. Viteza maxima depaseste cu putin 300 km/h.

Din punct de vedere estetic, noul Urus arata complet diferit de toate celelalte SUV-uri, automobilul de 650 CP iesind in evidenta la exterior prin numeroase detalii angulare. Plus jante de pana la 23 inch, spune Lamborghini.

In ceea ce priveste meniul interior, ei bine... configuratia cu doua display-uri tactile pentru controlarea tuturor functiilor ne duce cu gandul la un A8. Nu este insa de mirare daca tinem cont ca Audi detine compania italiana.

Noul Lamborghini Urus este construit pe aceeasi platforma precum Bentley Bentayga sau Porsche Cayenne, modele cu care se si bate de altfel pentru banii clientilor. In Europa, preturile fara taxe pornesc de la 171.429 de euro.

Potrivit italienilor, primele exemplare ale SUV-ului cu motor V8 bi-turbo de patru vor ajunge la clienti in primavara anului viitor. Spre deliciul celor care nu mai au rabdare sa dea nas in nas cu modelul de 650 CP...

... ei bine, acesta a fost surprins deja - complet necamuflat, pe strazile Batranului Continent. Cum arata noul Lamborghini Urus in realitate, dar si ce sunet are propulsorul care il impinge pana la 305, aflam chiar din urmatoarele filme.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lamborghini Urus in Singapore
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2017