ACEASTA e sansa ta sa cumperi un Subaru Forester STI fara sa mergi in Japonia!

ACEASTA e sansa ta sa cumperi un Subaru Forester STI fara sa mergi in Japonia!
  • Un dealer auto din Olanda are la vanzare un ultra-exclusivist Subaru Forester STI
  • Masina japoneza a fost fabricata in 2005 si numara 148.850 de kilometri la bord
  • Pretul de achizitie al crossoverului de inalta performanta este de 12.700 euro
Distribuie pe Facebook

Ai visat dintotdeauna la un Subaru Forester STI, insa niciodata nu ai avut ocazia de a merge in Japonia dupa unul? Ce-ai zice daca ti-am spune ca SUV-ul nipon de inalta performanta a decis sa vina el la tine?

Produs special pentru piata auto din Japonia, dar niciodata importat oficial in Europa, modelul Subaru Forester STI este un fel de unicorn pentru iubitorii de masini de pe Batranul Continent - toti stiu de existenta lui, insa niciunul nu a avut ocazia de a-l vedea sau atinge.

Asta pana acum, cand un dealer auto din Olanda a reusit sa faca in cele din urma rost de un exemplar. Un exemplar fabricat in anul 2005 si cu aproximativ 148.850 de kilometri la bord care, deloc surprinzator, a fost scos numaidecat la vanzare.

Subaru Forester STI de vanzareSubaru Forester STI de vanzare

Subaru Forester STI de vanzare

Pretul de achizitie al crossover-ului japonez de inalta performanta? Undeva in jurul a 12.700 de euro, o suma destul de modesta daca tinem cont de exclusivitatea modelului, dar si ceea ce regasim in compartimentul motor.

Fireste, propulsorul 2.5 turbo modificat pentru a livra rotilor un total de 333 de cai putere nu reprezinta singurul punct forte, cumparatorul acestui Subaru Forester STI urmand a se alege inclusiv cu o transmisie manuala in sase rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala.

Alte detalii de ordin tehnic includ suspensie sport si frane semnate Brembo, lista cu bunatati continuand cu elementele speciale de caroserie, proiectate pentru un maximum de sportivitate si livrate in compania unor jante din aliaj pe 18 inch.

In ceea ce priveste departamentul interior, avem volan cu design in trei spite, scaune fata cu suport lateral marit, dar si numeroase dotari de confort - precum climatizarea automata, geamurile cu actionare electrica sau sistemul de navigatie.

Subaru Forester STI de vanzare

Subaru Forester STI de vanzare

Subaru Forester STI de vanzare

Subaru Forester STI de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Subaru Forester STI de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2015