Altul ca el s-ar putea sa nu mai existe niciodata. BMW-ul din 2002 are un motor aspirat cu sase cilindri in linie si o cutie manuala cu sase rapoarte

Altul ca el s-ar putea sa nu mai existe niciodata. BMW-ul din 2002 are un motor aspirat cu sase cilindri in linie si o cutie manuala cu sase rapoarte
  • Altul ca el s-ar putea sa nu mai existe niciodata
  • BMW-ul din 2002 are un motor aspirat cu sase cilindri in linie si o cutie manuala cu sase rapoarte
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem de tractiune spate. Plus instalatie audio de la Harman Kardon si tapiterie realizata dintr-o piele Nappa.

Un exclusivist dealer auto din SUA isi intampina clientii, zilele acestea, alaturi de un vehicul extrem de special si, totodata, de rar, respectiva companie fiind, mai precis, gazda unui M3 Coupe cu numai 20.815 kilometri la bord. Asamblat in urma cu circa 21 de ani, respectivul E46 se remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin caroseria finisata in legendara nuanta Laguna Seca Blue, cat si prin jantele din aliaj cu diametrul de 18 inch, in zece spite, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, inclusiv o tapiterie realizata din piele Nappa de culoare gri.

BMW M3 de vanzare

BMW M3 de vanzare

BMW M3 de vanzare

De asemenea, odata ajunsi in cabina, pasagerii impresionantului model cu spoilere agresiv stilizate, plus evacuare cvadrupla vor mai descoperi si o pereche de scaune incalzite - cu actionare electrica, o bancheta cu locuri individuale, o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii Harman Kardon. Din peisaj nu lipsesc, ce este drept, nici volanul multifunctional sau climatizarea cu reglare automata, un alt detaliu demn de mentionat constand, presupunand ca mai trebuia cumva precizat, in vitezometrul gradat pana la 300 de kilometri pe ora.

Intr-un final, acelasi superb BMW M3 Coupe, oferit in schimbul unei sume de circa 92.000 de dolari, se mai poate lauda si cu o motorizare aspirata cu sase cilindri in linie, propulsorul cu o capacitate de 3.2 litri lucrand, in cazul de fata, impreuna cu o cutie manuala in sase rapoarte pentru a livra rotilor undeva in jurul a 333 CP. Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in mai putin de cinci secunde, astfel explicandu-se si prezenta in meniu a discurilor de franare ventilate, de dimensiuni mai mult decat generoase.

BMW M3 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (207) Poze BMW M3 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2023