Aproape Oficial: Acesta este noul Chevrolet Corvette Z06!

Aproape Oficial: Acesta este noul Chevrolet Corvette Z06!
  • Noul Chevrolet Corvette Z06 debuteaza astazi, la Detroit
  • Modelul se va bucura de numeroase imbunatatiri aerodinamice
  • Propulsia va fi asigurata de un V8 de 620 cai putere
Distribuie pe Facebook

Primele imagini oficiale ale noului Chevrolet Corvette Z06 si-au facut aparitia pe internet in cursul acestei dimineti, cu doar cateva ore inaintea premierei mondiale ce va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Spre deosebire de versiunea standard, lansata cu fix un an in urma, cea mai noua generatie a modelului Chevrolet Corvette Z06 iese in evidenta prin cateva imbunatatiri aerodinamice, prelungirile spoilerului fata, respectiv pragurilor laterale, extensiile aripilor frontale si eleronul atasat portbagajului fiind dintre cele mai reprezentative.

Chevrolet Corvette Z06 - Primele poze

De asemenea, automobilul american de inalta performanta se mai bucura si de o sumedenie de noi prize de aer, plus un difuzor posterior de dimensiuni generoase, meniul exterior incheindu-se in cele din urma cu blocurile optice cu tenta fumurie si jantele cu design unic.

In ceea ce priveste aspectul interior, cea mai noua generatie a modelului Chevrolet Corvette Z06 nu se poate lauda cu modificari la fel de importante precum cele de la exterior, singurele diferente intre modelul Stingray si versiunea sa de inalta performanta constand aici in insertiile asemanatoare fibrei de carbon ce accesorizeaza plansa de bord, respectiv volanul in trei spite cu o parte inferioara dreapta.

Chevrolet Corvette Z06 - Primele poze

Referitor la lista cu specificatii tehnice, noul Chevrolet Corvette Z06 este asteptat sa impresioneze in special prin motorizarea sa, despre care se spune ca va fi un V8 supraalimentat capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 620 cai putere si 880 Newton-Metri.

Daca aceste informatii se adeveresc insa sau nu, ramane sa aflam chiar in cursul zilei de astazi, atunci cand automobilul american de inalta performanta va debuta in mod oficial, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American de la Detroit.

Chevrolet Corvette Z06 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe