Aproape Oficial: Acesta este noul Lexus RC-F Coupe!

Aproape Oficial: Acesta este noul Lexus RC-F Coupe!
  • Noul Lexus RC-F Coupe debuteaza la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2014
  • Automobilul japonez de performanta se remarca printr-un design extrem de agresiv
  • Propulsia va fi asigurata cel mai probabil de un V8 aspirat de 5.0 litri si 455 CP
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii ale noului Lexus RC-F Coupe si-au facut recent aparitia pe internet, cu numai cateva luni inaintea debutului oficial ce va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Detroit din ianuarie 2014.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate ipostaze si fotografii spion, cel mai recent alaturi de modelele Lexus IS-F si BMW M3 Coupe, noul si mult anticipatul Lexus RC-F Coupe ni se dezvaluie astazi in aproape toata splendoarea sa, in doua imagini neoficiale facute recent publice de o revista japoneza.

Asadar, dupa cum se poate observa si in cele doua poze, rivalul viitorului BMW M4 Coupe iese in evidenta printr-un aspect exterior extrem de agresiv, ce impresioneaza in special prin grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase, dar si prin aripile laterale supradimensionate ce ascund jante cu design unic. Mai mult de-atat, nu lipsesc din meniul vizual nici capota bombata si accesorizata cu priza de aer a motorului, pragurile dramatic stilizate, eleronul pentru portbagaj sau difuzorul urias de aer, ce gazduieste cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare - tips-uri cu o pozitie a la IS-F.

Lexus RC-F Coupe - Primele poze

In ceea ce priveste cockpitul sau, acesta ramane un mare mister la acest moment, noul Lexus RC-F Coupe fiind insa asteptat sa se bucure de aceleasi caracteristici interioare precum ultima generatie a berlinei IS, cu exceptia catorva detalii care vor fi modificate pentru a oferi un aer racing.

De asemenea, tot un mare mister ramane si motorizarea ascunsa sub capota, ultimele zvonuri anuntand ca rivalul viitorului BMW M4 Coupe va fi pus in miscare de un V8 aspirat cu o capacitate cilindrica de cinci litri, capabil sa puna la dispozitia rotilor spate - prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte, undeva in jurul a 455 cai putere si 543 Newton-Metri.

Noul Lexus RC-F Coupe ar putea debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Detroit din ianuarie 2014, in timp ce vanzarile vor demara in luna septembrie a anului viitor.

Lexus RC-F Coupe - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe