Ar fi fost cadoul perfect pentru acest Craciun, insa productia lui va demara abia in februarie 2018

Ar fi fost cadoul perfect pentru acest Craciun, insa productia lui va demara abia in februarie 2018
  • Ford prezinta noul Focus RS Red Edition
  • Modelul este oferit in numai 300 de exemplare
  • Sub capota se ascunde un motor de 350 CP
Distribuie pe Facebook

Ford prezinta noul Focus RS Red Edition, un automobil fabricat in numai 300 de exemplare, fiecare disponibil pentru cel putin 36.295 de lire sterline.

Cu doar cateva zile inainte de venirea Craciunului, Ford anunta lansarea unui Focus RS cu aroma de... sarbatori. Este vorba, mai precis, despre un model special comercializat sub indicativul Red Edition, a carui atractie principala o reprezinta fara doar si poate caroseria de culoare rosie.

Din pacate pentru cei care visau la un exemplar sub brad, noul hot-hatch cu jante pe 19 inch si mai multe detalii exterioare finisate intr-o nuanta contrastanta de negru va intra in productie abia peste doua luni, in februarie 2018. Daca mai conteaza, doar 300 de bucati vor fi asamblate in total.

Sub capota proaspat anuntatului Ford Focus RS Red Edition se ascunde - deloc surprinzator - un benzinar turbo de 2.3 litri si 350 CP, cuplat la o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala. Totodata, pachetul tehnic mai cuprinde si un diferential fata de la Quaife.

Oferit la vanzare in schimbul unei sume minime de 36.295 de lire sterline, noul hot-hatch dispune in standard inclusiv de scaune Recaro imbracate partial in piele sau volan cu functie de incalzire. Fara niciun cost suplimentar este oferit, de asemenea, si pilotul automat cu limitator de viteza.

Comparativ cu modelul standard, proaspat anuntatul Ford Focus RS Red Edition costa cu aproximativ 3.500 de lire sterline mai mult. Avem insa de-a face cu un model fabricat in numai 300 de bucati, care propune o echipare bogata atat la nivel de exterior, cat si interior, dupa cum precizam si anterior.

Ford Focus RS Red Edition

Ford Focus RS Red Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2017