Arabii au scos in teste masina de 5.000 CP. Uite-o AICI in actiune

Arabii au scos in teste masina de 5.000 CP. Uite-o AICI in actiune
  • Arabii au scos in teste masina de 5.000 CP
  • Uite-o AICI in actiune
Distribuie pe Facebook

Data la care primele exemplare vor ajunge, intr-un final, la clienti nu ramane decat un mister. Chiar si la momentul de fata.

Sapte ani si jumatate. Atat a trecut de cand arabii de la Devel au prezentat lumii intregi noul Sixteen, masina de 5.000 de cai putere si 560 de kilometri pe ora.

Masina care, aproximativ 90 de luni mai tarziu de la momentul lansarii sale publice, nu a fost inca 100% finalizata. Ba dimpotriva, am putea spune.

Fara sa gresim cu nimic. O demonstreaza si urmatorul material video - publicat de arabii de la Devel, ce surprinde noul Sixteen in timpul unor teste in Italia.

O parte din ceea ce ar trebui sa fie noul Sixteen, respectivului exemplar lipsandu-i cateva elemente cheie. Printre care si sistemul de supraalimentare.

Arabii de la Devel nu sufla, in continuare, nicio vorba despre cand noul Sixteen va ajunge la clienti. Ar fi interesant de aflat, de asemenea, si pretul de vanzare.

In 2017, oficialii companiei producatoare vorbeau despre "numai" 2.2 milioane de dolari pentru versiunea de top. Cu motor de 5.000 de cai putere.

1.6 milioane de dolari era nota de plata a variantei entry-level, de "doar" 2.000 de cai putere. Si 1.87 milioane de dolari pentru masina cu 3.000 de cai putere.

Acestea fiind spuse, iata noul Sixteen in teste. In configuratia cu 16 cilindri, dar fara cele patru turbine atasate unitatii de 12.3 litri, potrivit arabilor de la Devel.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 August 2021