Arabii au scos pe strazi masina de 5000 CP. Uite cat de repede accelereaza Devel Sixteen!

Arabii au scos pe strazi masina de 5000 CP. Uite cat de repede accelereaza Devel Sixteen!
  • Arabii de la Devel au publicat de curand un filmulet cu acceleratia noului Sixteen
  • Inainte insa de a iesi pe strazi, automobilului cu motor V16 i-a fost limitata puterea maxima
  • Nici despre soferul din spatele volanului nu se poate spune ca a apasat la maximum acceleratia
Distribuie pe Facebook

Arabii de la Devel au scos pentru prima oara pe strazi noul Sixteen, automobilul cu 5.000 CP sub capota. Din pacate, testul de acceleratie realizat in desert nu s-a bazat pe puterea maxima a propulsorului V16.

Au avut nevoie de aproape patru ani, dar au reusit intr-un final s-o faca. Vorbim despre arabii de la Devel care, la sfarsitul toamnei trecute, au prezentat intr-un final versiunea de productie a proiectului Sixteen.

Dupa cum precizam si la momentul respectiv, clientii vor avea la dispozitie doua variante cu motor V8 si una singura pusa in miscare de o unitate cu 16 cilindri. Cea din urma nu va fi insa omologata pentru circulatia pe drumurile publice.

In functie de configuratia finala, clientii se vor bucura de 2.000, 3.000 sau chiar 5.000 CP sub capota. De aici si nivelul ridicat de incredere al arabilor de la Devel ca... noul Sixteen poate atinge 500 km/h in linie dreapta.

Pana la testul de viteza asteptat de toata lumea, automobilul care porneste de la 1.6 milioane dolari a dat buzna in desert pentru a-si masura forta de acceleratie. Din pacate, sesiunea cu pricina nu a decurs asa cum si-ar fi dorit toata lumea.

Mai precis, arabii de la Devel au redus puterea motorului inainte ca soferul noului Sixteen sa treaca la treaba. Ce este drept, odata ajuns la volan, nici pilotul de incercari nu a abuzat de pedala de acceleratie...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Aprilie 2018