Arata aproape la fel ca vechiul model, insa noul GT-R aduce numeroase imbunatatiri. Nissan ni le spune pe toate

Arata aproape la fel ca vechiul model, insa noul GT-R aduce numeroase imbunatatiri. Nissan ni le spune pe toate
  • Nissan publica un nou clip video al noului sau GT-R 2017
  • Supercarul japonez ofera acum o putere maxima de 565 CP
  • Modificarile continua la nivel de cutie si aerodinamica
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata acum mai bine de opt ani, actualul Nissan GT-R se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. Inainte insa de a-si lua ramas bun de la industria auto, faimosul supercar japonez ne intampina intr-o noua si ultima versiune imbunatatita.

Il recunosti imediat dupa aspectul radical modificat al partii frontale, designerii operand schimbari semnificative atat la nivelul spoilerului, cat si cel al capotei motorului in sase cilindri.

Chiar daca par exact la fel, adevarul este ca nici macar pragurile laterale nu au scapat neatinse, cu cateva imbunatatiri alegandu-se inclusiv partea inferioara a spoilerului posterior.

Drept urmare, comparativ cu predecesorul sau, noul Nissan GT-R 2017 se poate lauda cu un plus vizibil de agresivitate, mai importanta fiind insa doza extra de stabilitate oferita la viteze mari.

Avem apoi materialele de calitate superioara si tehnologia Active Noise Cancellation care transforma interiorul supercarului japonez intr-un soi de paradis chiar si pentru cei care vaneaza confortul.

Modificari importante au fost operate si la nivelul sistemului de infotainment, acesta lucrand acum alaturi de un ecran tactil cu o diagonala de opt inch - care poate fi controlat si prin intermediul unui joystick.

Referitor la partea tehnica, schimbarile propuse de noul Nissan GT-R 2017 cuprind, insa nu se rezuma neaparat la surplusul de 20 de cai putere aparut in dreptul motorului twin-turbo.

Pe langa unitatea de 3.8 litri care produce acum un total de 565 CP si 633 Nm, supercarul japonez mai anunta si cateva optimizari la nivelul transmisiei cu dublu ambreiaj.

In cele din urma, cateva imbunatatiri i-au fost aduse si suspensiei sport, in timp ce sistemul de franare se compune din discuri si etriere de inalta performanta, ambele marca Brembo.

Distribuie pe Facebook
mai multe