Aston Martin Vantage SP10 - 436 cai putere si transmisie manuala

In timp ce marea majoritate a constructorilor auto renunta, rand pe rand, la serviciile transmisiei manuale, britanicii de la Aston Martin sunt gata sa ofere - pentru prima oara de altfel, modelul V8 Vantage S si in compania unei astfel de cutii de viteze.
Distribuie pe Facebook

Inspirata de succesele obtinute de constructorul britanic in competitiile de clasa GT4, noua editie speciala Aston Martin Vantage SP10 reprezinta in esenta un V8 Vantage S echipat cu transmisie manuala in sase rapoarte, ceea ce inseamna ca viitorii cumparatori vor avea in continuare la dispozitie un propulsor cu opt cilindri in V.

Aston Martin Vantage SP10

Un propulsor V8 aspirat natural, cu o capacitate cilindrica de 4.7 litri, numai bun pentru a livra celor aflati in spatele volanului undeva in jurul a 436 cai putere si 490 Newton-Metri, cifre arhisuficiente pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.5 secunde, respectiv o viteza maxima de 305 kilometri pe ora.

Aston Martin Vantage SP10

Pe plan estetic, noua editie speciala Aston Martin Vantage SP10 se distinge de modelul aflat la baza prin nuanta exterioara Ceramic Grey Metallic, oferita in compania unor jante pe 19 inci, accente de fibra de carbon - prezente la nivelul splitterului fata, respectiv difuzorului spate, stopuri clare, plus etriere finisate in negru.

Aston Martin Vantage SP10

In ceea ce priveste interiorul, impresionanta creatie a constructorului britanic se poate lauda cu o combinatie de piele si alcantara - ambele de culoare neagra, cusaturi contrastante, elemente finisate in piano si scaune din fibra de carbon. De asemenea, de pe lista cu atractii principale nu lipseste nici sistemul audio de inalta fidelitate, capabil de pana la 750W.

Aston Martin Vantage SP10

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Aston Martin Vantage SP10
mai multe