Au creat o bestie de masina in 2017, iar acum ne-arata cum a luat nastere. Indiciu: are un motor de 1.6 litri si 1000 CP!

Au creat o bestie de masina in 2017, iar acum ne-arata cum a luat nastere. Indiciu: are un motor de 1.6 litri si 1000 CP!
  • Noul Mercedes AMG Project One a debutat la Frankfurt, in septembrie 2017
  • Automobilul german ofera un benzinar de 1.6 litri si patru motoare electrice
  • Productia modelului de 1.000 CP va fi limitata la numai 275 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Potrivit primelor informatii oficiale, productia va fi limitata la numai 275 de exemplare, fiecare disponibil in schimbul unei sume minime de 2.27 de milioane de euro.

Nemtii de la Mercedes au prezentat in toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt, prima si totodata singura masina de Formula 1 omologata pentru circulatia pe drumurile publice.

Este vorba, mai precis, despre noul Project One, un model de top cu o motorizare 1.6 turbo pe benzina si nu mai putin de patru motoare electrice care urca puterea maxima pana la valoarea magica de 1.000 CP.

Sportiva germana vine la pachet inclusiv alaturi de o cutie cu opt rapoarte special conceputa, plus un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 200 km/h dureaza cel mult sase secunde.

Mai mult de-atat, asa cum ii sta bine unui automobil de acest fel, noul Mercedes AMG Project One mai ofera in standard si o suspensie de tip push-rod, dar si discuri de franare din categoria carbon-ceramice.

Din punct de vedere estetic, alternativa nemtilor la modele precum Ferrari LaFerrari, McLaren P1 si Porsche 918 Spyder iese imediat in evidenta prin prizele uriase de aer regasite in echiparea caroseriei.

Chiar si asa, principala atractie a noului Mercedes AMG Project One o reprezinta, fara doar si poate, aripa alungita a plafonului, un element pe care il intalnim frecvent la prototipurile de categorie 1 de la Le Mans.

La interior, sportiva de top a companiei germane revine la legaturile sale cu monoposturile de Formula 1, cel mai evident detaliu in acest sens reprezentandu-l volanul ticsit de butoane si comutatoare.

Aducem in discutie si productia limitata la 275 de exemplare, fiecare disponibil in schimbul unei sume minime de 2.27 de milioane de euro, si revenim la noutatea deplina cu privire la Mercedes AMG Project One: patru materiale video care surprind nasterea modelului de 1.6 litri si 1.000 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Ianuarie 2018